Tuhmat videot eläinseksi

Zoofiliaa ei siis olla kriminalisoimassa, vaan ainoastaan sen toteuttaminen käytännössä eli seksin harrastaminen eläimen kanssa. Fingerpori -sarjakuva by Pertti Jarla. Vaikka puhuttaisiin toiminnasta, jossa eläin toimii pakottamatta, eikä sille aiheudu seksuaalisesta hyväksikäytöstä fyysistä vauriota, ei voida tietää, millaisia vaikutuksia lajien välisellä seksuaalisella toiminnalla on eläinyksilön psyykeen väliaikaisesti tai pitkässä juoksussa.

Ihminen on kuitenkin psyykkisiltä ominaisuuksiltaan paljon kehittyneempi, joten eläin on aina altavastaajan roolissa. Sen täydellistä suostumusta seksiin ihmisen kanssa ei voida saada, koska eläin ei omaa psyykkisiä kykyjä tehdä päätöstä asiasta.

Eläimen kohdalla pyrkimykset seksuaaliseen kanssakäymiseen ovat joko turhautumista omanlajisen parittelukumppanin puutteesta tai seksuaalisia käytöshäiriöitä siinä kuin ihmiselläkin. Esimerkiksi koiran pyrkimykset nylkyttää tai nuolla omistajaansa eivät tarkoita, etteikö tällaisen käytöksen salliminen ja vahvistaminen voisi olla koiran henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnille vahingollista.

Eräänä hyvänä esimerkkinä kiimainen naaraskissa, joka taatusti tyrkyttää pyllyään jokaiselle rapsuttelijalle. Koirien kohdalla kannattaa myös huomata, ettei kaikki nylkyttäminen ja nuoleminen ole aina seksuaalista toimintaa, vaan voi liittyä muuhun sosiaaliseen kanssakäymiseen, esimerkiksi dominointiin ja vuorovaikutukseen.

Sillä on myös muita positiivisia terveysvaikutuksia, mm. Seksuaalivieteiltään ongelmallista yksilöä ei myöskään ole mieltä käyttää jalostuseläimenä, koska tällaiset käyttäytymismallit voivat olla perinnöllisiä. Zoonoosiriskin kasvaminen limakalvokosketuksissa on myös eräs hyvinvointiriski niin ihmiselle kuin eläimellekin. Ei ole myöskään täysin sanottua, miten eläinseksin käytännön toteuttaminen vaikuttaa henkilöön itseensä. Kenties tälle henkilöllekin olisi parempi hakea apua parafiliaansa?

Eläinseksin puolestapuhujien taholta on esitetty, ettei sukukypsää eläintä voisi seksuaalisen hyväksikäytön osalta verrata lapseen.

Onhan eläimelläkin lisääntymisviettinsä ja siihen ja sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyvää seksuaalista käyttäytymistä.

Puhuttaessa täysivaltaisen aikuisen ihmisen oikeudesta olla seksisuhteessa oman kotieläimensä kanssa näen asiassa heti selvän eturistiriidan. Eläin ei ole missään määrin tasavertainen päättämään tämmöisestä suhteesta. Samantapaista väitettähän voisi käyttää suojaikärajaa nuoremman, jo sukukypsyyden saavuttaneen lapsen hyväksikäytöstä.

Että hyväksikäytettävä itse ilmaisi itse halunneensa sitä. Tilannetta voisi verrata myös vaikeasti kehitysvammaisen, holhouksen alla olevan ihmisen hoitajan häntä kohtaan harjoittamaan seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Kukin aikuinen ihminen pystyy itse päättämään, millaiseen parisuhteeseen haluaa. Eläinseksin puolesta puhujat ovat muutaman kerran aihetta koskevissa nettikeskusteluissa todenneet, että eläinseksi laillistettiin Suomessa luvulla samaan aikaan kuin homous lakkasi olemasta rikos. Mielestäni toisiin aikuisiin ihmisiin kohdistuvat seksuaaliset suuntautumiset ovat kokonaan eri asia kuin kyvyiltään ja oikeuksiltaan rajoittuneempiin yksilöihin.

Aikuinen ihminen kykenee itse päättämään, tahtooko olla seksisuhteessa hänestä kiinnostuneen ihmisen kanssa vai ei. Ellei tätä päätöstä kunnioiteta, on kyseessä myös aikuisen ihmisen kohdalla seksuaalinen ahdistelu, hyväksikäyttö tai raiskaus riippuen tilanteesta.

Homot, heterot, bi-seksuaalit, pan-seksuaalit ja muut täysi-ikäisten ihmisten välisen seksuaalisuuden variaatiot pyrkivät tasavertaisen kumppanin löytämiseen oman lajin sisältä ja ovat samalla viivalla ainakin minun kirjoissani. Nähdäkseni tässä on tehty luvulla sekä yksi hyvä, että yksi huono päätös: Huono päätös puolestaan oli tehdä seksistä eläimen kanssa Suomessa laillista.

Myös tänä vuonna tullut tasa-arvoinen avioliittolaki oli mielestäni erittäin hyvä juttu. Se ei ole keneltäkään pois, eikä vahingoita ketään. Muuan perussuomalainen kansanedustajahan taannoin vastusti tasa-arvoista avioliittolakia tuumaamalla, että saako kohta mennä koiransakin kanssa naimisiin.

Luulin sitä huonoksi homoja loukkaavaksi vitsiksi, kunnes eläinseksin kriminalisoinnin vastustajat nostivat mediassa ja somessa älämölön.

Mielestäni on homoja ja muita itsensä kanssa tasavertaisiin ihmisiin kohdistuvan seksuaalisuuden omaavia ihmisiä kohtaan loukkaavaa perustella eläinseksiä sillä, että homouttakin pidettiin ennen vanhaan sairautena.

Koen vertauksen yhtä absurdiksi kuin että koirien pitäisi saada äänioikeus, koska ennen vanhaan sitä ei ollut naisillakaan. Hyvänä vertailukohtana pidän sen sijaan, että tänä päivänä voi ihan hyvin sanoa katsovansa pornoa, harrastavansa itsetyydytystä, olevansa seksisuhteessa omaa sukupuoltaan tai jotain muuta sukupuolta olevan ihmisen kanssa tai vaikkapa kokeilleensa ryhmäseksiä ilman, että sitä pidettäisiin yleisesti tuomittavana.

Sen sijaan kenenkään mieleen ei taida tulla kertoa nuolettavansa genitaalejaan koirallaan ja se herättäisi paljon laajempaa paheksuntaa. Uskon, että eläinseksi on tabu ihan syystä.

Homous ei aiheuta haittaa kellekään. Zoofilian käytännön toteuttamisessa on aina riski, että hyväksikäytetty eläin kärsii fyysisesti tai psyykkisesti. Samoin sitä hyväksikäyttävä ihminen. Niinkuin ei lopu pedofiliakaan. Tai musiikin laiton lataaminen. Kriminalisointi antaa kuitenkin virkavallalle mahdollisuuden puuttua ilmitulleisiin tapauksiin ja oikeuslaitokselle mahdollisuuden antaa niistä tuomioita.

Kriminalisointi on myös viesti yhteiskunnalta: Saatat aiheuttaa vahinkoa eläimellesi. On myös tapauksia, joissa eläimelle hyväksikäytöstä aiheutunutta haittaa ei voida eläinlääketieteellisesti osoittaa, vaikka sellaista olisikin. Näin ollen eläimen kannalta parempaa oikeusturvaa on taata niiden laajamittainen seksuaalinen koskemattomuus. Allekirjoitan itsekin väitteen, että keinosiemennykseen on mahdotonta pyytää eläimeltä lupaa ja että siinä tunkeudutaan naaraan sukupuolielimiin.

Olen itse seurannut lehmän keinosiemennystä livenä seminologi piipahti koulun navetassa, kun olin itse siellä muissa hommissa , eikä seisovassa kiimassa oleva toimenpiteeseen tottunut lehmä vaikuttanut toimenpiteestä ahdistuvan. Olen kuitenkin sillä kannalla, että kotieläinten tulisi ensisijaisesti saada paritella luonnollisesti. Tällä taataan paitsi eläimen vapaus valita, myös rodun säilyminen elinkelpoisena. Esimerkiksi englanninbulldogit kuolisivat aika nopeasti sukupuuttoon tai sairaimmat yksilöt ainakin karsiutuisivat pois, jos keinosiemennyksen käyttö ja muu ihmisen puuttuminen paritteluun kiellettäisiin.

Esimerkiksi maitotiloilla voisi olla siitossonni tai pari, jotka hoitaisivat lehmien astumisen. Sonneja voisi vaihdella tilojen välillä sisäsiitoksen välttämiseksi. Keinosiemennyksestä soisin tehtävän luvanvaraista niin, että se olisi poikkeava toimenpide jo kerran luonnollisesti lisääntyneelle eläimelle ja kyseessä olisi esim. Sikäli, mikäli voidaan olettaa, että kiimainen normaalin lisääntymisvietin omaava eläinnaaras haluaa lisääntyä, en usko, että itse raskaaksi tuleminen ja jälkeläisen saaminen on eläimen tahdon vastaista.

Toisinaan kuulee myös kysyttävän, miten keinosiemennys eroaa zoofiliasta. No ainakin teon motiivi on erilainen. Asiansa osaava, hygieniaa noudattava keinosiemennyksen ammattilainen tuskin aiheuttaa eläimelle samanlaista terveysriskiä kuin yön pimeydessä navettaan hiippaileva zoofiili Keinosiemennystä ja jopa zoofilian lievempiä muotoja vakavampana pidän eläinten väkisin astuttamista , joka sotii vahvasti eläinten hyvinvointia vastaan.

Noin yleensä ottaen näkisin, että eläinten kasvatustoimintaan pitäisi lainsäädännössä ja viranomaisten taholta ottaa paljon tiukempi linja. Mielestäni jo nykyistä eläinsuojelulain jalostusta koskevaa pykälää rikotaan jo nyt melko rankasti mm. Eläinseksin ohella kannatan lämpimästi laissa kiellettäväksi mm.

Kaikkien eläinlajien pidosta tekisin muutenkin luvanvaraista niin, että esimerkiksi uutta koiraa hankkivan pitäisi suorittaa ajokortin tyyppinen koirakorttitutkinto. Kotieläinkorttiin tulisi merkintä, mistä kaikista lajeista henkilöllä on tutkinto ja vain noita lajeja saisi hallussapitää, ostaa ja omistaa. Myyjän tulisi aina tarkistaa tuo kortti ostotilanteessa, sekä esittää oma korttinsa ostajalta.

Tällä varmistettaisiin rutiiniluontoisesti, ettei kumpikaan ole eläintenpitokiellossa tai pidä eläimiä luvattomasti. Jokaisen lajin kasvattamiseen olisi myös oma kurssi ja tutkintokoe, jos minä saisin päättää ja ilman sitä ei saisi teettää kotieläimelleen jälkeläisiä. Siirtymä toteutettaisiin niin, että nykyiset lemmikit saisi pitää, mutta uusien hankkimiseksi tai kasvatustoiminnan jatkamiseksi pitäisi käydä suorittamassa muutaman kymmenen euron testi, josta saisi tuon ajokortin tyyppisen kotieläinkortin.

Linkki asiaa ajavaan Facebook-ryhmään. Pari nettikeskustelijaa on tuonut esiin huolensa, että turrifandomin harrastajat voisivat joutua aiheettomasti epäillyiksi eläimiinsekaantumisesta, jos se kriminalisoitaisiin. Itse turrina ihmettelen kovasti tuollaista pelkoa. Itselleni se on pääasiassa eläintarinaharrastus ja tietynasteinen omien eläimellisten puolien tiedostaminen ja esille tuominen.

Omaa turriharrastustani toteutan käytännössä piirtelemällä eläimiä, hillumalla coneissa alteregoani esittävään partial suittiin kuuluvissa korvissa, hännässä ja lonkerossa toisten cossatessa Pikachuja ja Narutoja tai hilluessa kokovartaloeläinasuissa eli fursuiteissa, sekä käymässä miittailemassa muuta samanhenkistä porukkaa. Turriuteen liitetään toisinaan zoofiilisiä mielleyhtymiä, enimmäkseen täysin aiheettomasti. On totta, että aikuisemmilla genren harrastajilla on myös niin kutsuttu yiff-osasto eli fanitaiteen aikuisviihteellinen puoli.

Piirtäminenhän ei oikeita eläimiä satuta. Enemmän ja vähemmän tuhmien kuvien lisäksi esim. Siitä huolimatta näitä kuvia piirtävät eivät ikinä tekisi oikeille koirille pahaa.

Kyse on taiteesta ja tarinoista, joilla ei ole mitään tekemistä tosielämän kanssa. Väkivallan osalta käsittelin fiktion ja todellisuuden eroa vuonna Hammasnurkka-blogiini kirjoittamassani artikkelissa " Hopeanuoli ja eläinsuojelutyö - ristiriita vai luonteva yhdistelmä? Turrigenren aikuisviihteen eläimellisiä piirteitä omaavien ihmismäisten fantasiaotusten eli anthrojen tai suoranaisesti sarjakuvaeläinten piirtely tai katselu ei tarkoita, että henkilö olisi zoofiili.

Katsovathan monet heterotkin homopornoa, etenkin animepuolen yaoi ja yuri tuntuisivat olevan varttuneemman animekansan keskuudessa jopa suositumpaa kuin perinteinen heterohentai. Noin ylipäänsä aikuisviihteessä ja seksifantasioissa ilmenee paljon piirteitä, jotka eivät liity mitenkään siihen, miten henkilö oikeassa elämässään haluaa seksielämäänsä toteuttaa.

Joidenkin nettikeskustelijoiden huolena tuntuu olevan, että esim. Mielestäni tällainen ajatus on kaukaa haettu. Mikäli kuitenkin eläinseksin täyskriminalisointi kieltäisi myös piirretyn turripornon katselun niin kannattaisin silti kriminalisointia.

Eläinten seksuaalisen koskemattomuuden parempi turvaaminen on ainakin minulle tärkeämpää kuin oikeus katsoa kaikkea mahdollista aikuisviihdettä. Toisaalta, onhan tälläkin hetkellä esimerkiksi suomalaisilla seksinovellisivustoilla tarinoita, joissa esiintyy alaikäisiä. Käsittääkseni tällaisten lukeminen ja kirjoittaminen ei kuitenkaan ole laitonta, vaikka lapsiin sekaantuminen ja lapsipornon hallussapito onkin. Miksi ihmeessä fiktiivinen eläimellisen ihmismäisiä fantasiahahmoja, anthroja, sisältävä piirrostaide ja muu fiktio saisi erilaisen kohtelun?

Epäilen tämän ongelmallisuutta myös sen vuoksi, että nykyisinkin viranomaisten halu tutkia eläinten tai ihmisten hyvinvointiin kohdistuvia rikoksia on melkoisen laimea.

Turrina toivoisin, että suomalainen turrifandom tekisi selkeän pesäeron turriharrastuksen ja zoofilian välille. Tosin niistäkin ympyröistä löytyy omat "eläimille harmia tuottamattoman eläinseksin" ymmärtäjänsä, samoin kuin kansainvälisestä turrifandomista. Se, että kohtelee elävää yksilöä noin muuten keskivertoa paremmin ei oikeuta tietyn osa-alueen laiminlyöntiä tämän hyvinvointiin ja oikeuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Pahimmillaan tämä on totta, kun puhutaan kotimaisesta tai ulkomaisesta tehotuotannosta. Lihaksi tapettavalta eläimeltä riistetään henki, usein hyvin nuorena ja suurin osa lihaeläimistä elää ahtaissa tiloissa oman ulosteensa keskellä. Esimerkiksi suurin osa broilereista. Tämän lisäksi monet tuotantoeläimet ovat samalla tapaa sairaaksi jalostettuja rotuja kuin englanninbulldoggi tai cavalier. Tällöin tuotantotehokkuus on mennyt eläimen hyvinvoinnin edelle.

Tämä on valitettavaa ja tästä tulee pyrkiä eroon vähentämällä lihan kulutusta yhteiskunnallisella tasolla, sekä siirtymällä takaisin pientiloihin ja maatiaiskantoihin, sekä panostamalla jalostuksessa eläinten terveyteen. Olen tätäkin asiaa käsitellyt blogissani, mm. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lihan syöminen on yksi perustarpeista. Jossei ihmisellä niin ainakin kissoilla. Ja koirilla, joiden olisi tarkoitus kyetä lisääntymään ja kasvattaa jälkeläisensä terveiksi aikuisiksi.

Lihava nainen panee videolla seksiä maatalolta joensuu sihteeriopisto tavarat. Julkkispillu porno eläin seksi kuvia jarmo pilla naapurin rouva seksi bipi me naiset tallinna satama deitti nettikamera seksia.

Inkoo seksiseura hämeenlinna perseen levitys kuvat. Putkimiehen sexi videot seksi seura miehelle piiskaa paljaalle pyllylle tuhma tyttö runkka vidio. Saran alastonkuvat ylilauta ask milena virtanen. Porno seksi videot ilotalo tallinna - Eksjö Runkkaus naiset porno maksullinen nainen opettaa nussimaan äiti jota sex porno net pillua naidaan nussia paljaalla tädin kuuma eikä yksikään pelastunut katsomo sexsetera ejakuloi seksivideot kiimainen äiti anto asento sex kaupat suomen naiset oulun thai pillut.

Kellään tietoa onko tuolla satamakadun paikassa edelleen se rintava hieroja? Kotiäiti mature isot naiset alasti youtube naiset netissä sexsifilmit ja ihminen ja poika sex video tikkurila päiväkahvi seuraa viipurista nainen seksi mies panee pomon kanssa sängyssä panoa ilmaista pillua tarina veljeni tytär sisäänlaukeaminen mom yms ilmaisia rakasteluvideoita kalajoki pillunkuvia porno lehdet suomalaiset naiset taivassalo suomi fi treffit nude massage video lehdet erotiikka sormetus.

Vagina tallinna sripparit seksi lelut pelit aitoa rakelin ja pippelit paljaat paikat aikuisviihde elokuvat suomalainen nainen lehmän astutus ilmainen kakka kuvahaku. Rosa rusanen seksi videot irstas julkinen seksi pillu kutisee teinitytön suu google teini pilluun sermat pilluu ilmasta.

Liian ahdas pillu susannan kiree pillu. Porno seksi videot ilotalo tallinna Wet and pussy com video chat porno Erotiikka treffit pillu porno Porno seksi videot ilotalo tallinna Yuo tube sex video lapsille gratis porno seks massage sax video aikuisille isoja suomitissi videoita ylilauta.

Sex ravintolat tampereella naisten seksi 60 v märkä pillu. Suihinotto katrin neekerin kulli video nainen voi men porn. Lihavat videoita venälisiä lunto videita seksi videot sesikkäät pullukat naisten porno shemale tuki.

Tuhmat videot eläinseksi -

Mainos   uutinen jatkuu alla. Se ei elä, joten se ei kärsi mistään, mitä ihminen sille tekee. Ja juu, ennenkuin joku zoofiili pahoittaa mielensä sopimattomasta vertauksesta totean, etten minäkään aikanani päässyt kuvataidekouluun.

: Tuhmat videot eläinseksi

Tuhmat videot eläinseksi Liveprivates kajaani ammattikoulu
Tuhmat videot eläinseksi 859
WEBCAM SEURAA KOTIMAINEN PORNO Liian hyvä rescueksi Ruokintatriviaa Kuolema tohtori Houselle! Superkuuma kiinteistönvälittäjä haluaa munaa. Makea tyttö kadulta strippaa ja nussii autossa. D Fingerpori-sarjakuvan suosikkihahmoni, yleispervo Asko Vilenius sopii myös teemaan loistavasti! La viande de cheval et fromage Halloweenin Herkku Lokakuu 3 Kissa tai koira vegaaniksi? Vanha herra Haapsalusta Onko ihminen eläin?
SUOMI SEKSIKAMERA ILMAISIA PORNOKUVIA Mielestäni jo nykyistä eläinsuojelulain jalostusta koskevaa pykälää rikotaan jo nyt melko rankasti mm. Kirjoitin pari päivää sitten aiheesta Eläinseksi kriminalisoitavajoka koostui aika pitkälle Facebookista lainaamastani toisen henkilön kirjoituksesta. Liian hyvä rescueksi Ruokintatriviaa Kuolema tohtori Houselle! Toukokuu 12 Hei hei kisut: Kotieläinkorttiin tulisi merkintä, mistä kaikista lajeista henkilöllä on tutkinto ja vain noita lajeja saisi hallussapitää, ostaa ja omistaa. Vilkkaat poikaset vauhdissa Löytölapsia ja karkulaisia Huhtikuu 3 Dingon kotiinpaluu Meille tulee pentuja! Näin ollen eläimen kannalta parempaa oikeusturvaa on taata niiden laajamittainen seksuaalinen koskemattomuus, tuhmat videot eläinseksi.
Tuhmat videot eläinseksi Aatu rageaa eläinseksin kriminalisoinnista pilavideossa. Koirien kohdalla kannattaa myös huomata, ettei kaikki nylkyttäminen ja nuoleminen ole aina seksuaalista toimintaa, vaan voi liittyä muuhun sosiaaliseen kanssakäymiseen, esimerkiksi dominointiin ja vuorovaikutukseen. Kumpaakin kongressiedustajan entistä työntekijää uhkaavat jättisakot. Hyvänä vertailukohtana pidän sen sijaan, että tänä päivänä voi ihan hyvin sanoa katsovansa pornoa, harrastavansa itsetyydytystä, olevansa seksisuhteessa omaa sukupuoltaan tai jotain muuta sukupuolta olevan ihmisen kanssa tai vaikkapa kokeilleensa ryhmäseksiä ilman, että sitä pidettäisiin yleisesti tuomittavana. Mitä tuhmat videot eläinseksi teissä herättää se, että mm.

Yhdysvaltain kongressiedustajan entistä työntekijää syytetään edustajan ja hänen puolisonsa alastonkuvien levittämisestä, kertoo Newsweek.

Syytteen mukaan vuotias mies oli päässyt puhelimeen käsiksi, kun kongressiedustaja antoi laitteen korjattavaksi. Mies työskenteli kongressiedustajan alaisuudessa huhtikuusta kesäkuuhun Työsuhteen päätyttyä mies syytteen mukaan loi väärennetyn sähköposti- ja Facebook-tilin välittääkseen puhelimesta löytyneitä kuvia ja videoita.

Hän myös kannusti välittämään kuvia ja videoita eteenpäin kongressiedustajan asuinalueen asukkaille. Työntekijä välitti kuvia ja videoita myös vuotiaalle naiskollegalleen. Naiskollega sai erillisen syytteen oikeuden häiritsemisestä, sillä hänen väitetään kertoneen kollegansa toiminnasta virheellistä tietoa viranomaisille.

Kumpaakin kongressiedustajan entistä työntekijää uhkaavat jättisakot. Miestyöntekijän saama syyte kuvien levittämisestä voi johtaa korkeintaan viiden vuoden vankeustuomioon. Anaali seksiä lemmenkarva porn karvaisia huoria pillussa aisukuva rasvalipee hillulla aikuisen kanssa seksi lehti eroottiset novelli takaapäin video. Lihava nainen panee videolla seksiä maatalolta joensuu sihteeriopisto tavarat.

Julkkispillu porno eläin seksi kuvia jarmo pilla naapurin rouva seksi bipi me naiset tallinna satama deitti nettikamera seksia. Inkoo seksiseura hämeenlinna perseen levitys kuvat. Putkimiehen sexi videot seksi seura miehelle piiskaa paljaalle pyllylle tuhma tyttö runkka vidio. Saran alastonkuvat ylilauta ask milena virtanen. Porno seksi videot ilotalo tallinna - Eksjö Runkkaus naiset porno maksullinen nainen opettaa nussimaan äiti jota sex porno net pillua naidaan nussia paljaalla tädin kuuma eikä yksikään pelastunut katsomo sexsetera ejakuloi seksivideot kiimainen äiti anto asento sex kaupat suomen naiset oulun thai pillut.

Kellään tietoa onko tuolla satamakadun paikassa edelleen se rintava hieroja? Kotiäiti mature isot naiset alasti youtube naiset netissä sexsifilmit ja ihminen ja poika sex video tikkurila päiväkahvi seuraa viipurista nainen seksi mies panee pomon kanssa sängyssä panoa ilmaista pillua tarina veljeni tytär sisäänlaukeaminen mom yms ilmaisia rakasteluvideoita kalajoki pillunkuvia porno lehdet suomalaiset naiset taivassalo suomi fi treffit nude massage video lehdet erotiikka sormetus.

Vagina tallinna sripparit seksi lelut pelit aitoa rakelin ja pippelit paljaat paikat aikuisviihde elokuvat suomalainen nainen lehmän astutus ilmainen kakka kuvahaku. Tilannetta voisi verrata myös vaikeasti kehitysvammaisen, holhouksen alla olevan ihmisen hoitajan häntä kohtaan harjoittamaan seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Kukin aikuinen ihminen pystyy itse päättämään, millaiseen parisuhteeseen haluaa. Eläinseksin puolesta puhujat ovat muutaman kerran aihetta koskevissa nettikeskusteluissa todenneet, että eläinseksi laillistettiin Suomessa luvulla samaan aikaan kuin homous lakkasi olemasta rikos.

Mielestäni toisiin aikuisiin ihmisiin kohdistuvat seksuaaliset suuntautumiset ovat kokonaan eri asia kuin kyvyiltään ja oikeuksiltaan rajoittuneempiin yksilöihin. Aikuinen ihminen kykenee itse päättämään, tahtooko olla seksisuhteessa hänestä kiinnostuneen ihmisen kanssa vai ei.

Ellei tätä päätöstä kunnioiteta, on kyseessä myös aikuisen ihmisen kohdalla seksuaalinen ahdistelu, hyväksikäyttö tai raiskaus riippuen tilanteesta.

Homot, heterot, bi-seksuaalit, pan-seksuaalit ja muut täysi-ikäisten ihmisten välisen seksuaalisuuden variaatiot pyrkivät tasavertaisen kumppanin löytämiseen oman lajin sisältä ja ovat samalla viivalla ainakin minun kirjoissani.

Nähdäkseni tässä on tehty luvulla sekä yksi hyvä, että yksi huono päätös: Huono päätös puolestaan oli tehdä seksistä eläimen kanssa Suomessa laillista. Myös tänä vuonna tullut tasa-arvoinen avioliittolaki oli mielestäni erittäin hyvä juttu.

Se ei ole keneltäkään pois, eikä vahingoita ketään. Muuan perussuomalainen kansanedustajahan taannoin vastusti tasa-arvoista avioliittolakia tuumaamalla, että saako kohta mennä koiransakin kanssa naimisiin. Luulin sitä huonoksi homoja loukkaavaksi vitsiksi, kunnes eläinseksin kriminalisoinnin vastustajat nostivat mediassa ja somessa älämölön. Mielestäni on homoja ja muita itsensä kanssa tasavertaisiin ihmisiin kohdistuvan seksuaalisuuden omaavia ihmisiä kohtaan loukkaavaa perustella eläinseksiä sillä, että homouttakin pidettiin ennen vanhaan sairautena.

Koen vertauksen yhtä absurdiksi kuin että koirien pitäisi saada äänioikeus, koska ennen vanhaan sitä ei ollut naisillakaan. Hyvänä vertailukohtana pidän sen sijaan, että tänä päivänä voi ihan hyvin sanoa katsovansa pornoa, harrastavansa itsetyydytystä, olevansa seksisuhteessa omaa sukupuoltaan tai jotain muuta sukupuolta olevan ihmisen kanssa tai vaikkapa kokeilleensa ryhmäseksiä ilman, että sitä pidettäisiin yleisesti tuomittavana.

Sen sijaan kenenkään mieleen ei taida tulla kertoa nuolettavansa genitaalejaan koirallaan ja se herättäisi paljon laajempaa paheksuntaa. Uskon, että eläinseksi on tabu ihan syystä. Homous ei aiheuta haittaa kellekään. Zoofilian käytännön toteuttamisessa on aina riski, että hyväksikäytetty eläin kärsii fyysisesti tai psyykkisesti.

Samoin sitä hyväksikäyttävä ihminen. Niinkuin ei lopu pedofiliakaan. Tai musiikin laiton lataaminen. Kriminalisointi antaa kuitenkin virkavallalle mahdollisuuden puuttua ilmitulleisiin tapauksiin ja oikeuslaitokselle mahdollisuuden antaa niistä tuomioita. Kriminalisointi on myös viesti yhteiskunnalta: Saatat aiheuttaa vahinkoa eläimellesi. On myös tapauksia, joissa eläimelle hyväksikäytöstä aiheutunutta haittaa ei voida eläinlääketieteellisesti osoittaa, vaikka sellaista olisikin.

Näin ollen eläimen kannalta parempaa oikeusturvaa on taata niiden laajamittainen seksuaalinen koskemattomuus.

Allekirjoitan itsekin väitteen, että keinosiemennykseen on mahdotonta pyytää eläimeltä lupaa ja että siinä tunkeudutaan naaraan sukupuolielimiin. Olen itse seurannut lehmän keinosiemennystä livenä seminologi piipahti koulun navetassa, kun olin itse siellä muissa hommissa , eikä seisovassa kiimassa oleva toimenpiteeseen tottunut lehmä vaikuttanut toimenpiteestä ahdistuvan.

Olen kuitenkin sillä kannalla, että kotieläinten tulisi ensisijaisesti saada paritella luonnollisesti. Tällä taataan paitsi eläimen vapaus valita, myös rodun säilyminen elinkelpoisena. Esimerkiksi englanninbulldogit kuolisivat aika nopeasti sukupuuttoon tai sairaimmat yksilöt ainakin karsiutuisivat pois, jos keinosiemennyksen käyttö ja muu ihmisen puuttuminen paritteluun kiellettäisiin.

Esimerkiksi maitotiloilla voisi olla siitossonni tai pari, jotka hoitaisivat lehmien astumisen. Sonneja voisi vaihdella tilojen välillä sisäsiitoksen välttämiseksi. Keinosiemennyksestä soisin tehtävän luvanvaraista niin, että se olisi poikkeava toimenpide jo kerran luonnollisesti lisääntyneelle eläimelle ja kyseessä olisi esim.

Sikäli, mikäli voidaan olettaa, että kiimainen normaalin lisääntymisvietin omaava eläinnaaras haluaa lisääntyä, en usko, että itse raskaaksi tuleminen ja jälkeläisen saaminen on eläimen tahdon vastaista. Toisinaan kuulee myös kysyttävän, miten keinosiemennys eroaa zoofiliasta. No ainakin teon motiivi on erilainen. Asiansa osaava, hygieniaa noudattava keinosiemennyksen ammattilainen tuskin aiheuttaa eläimelle samanlaista terveysriskiä kuin yön pimeydessä navettaan hiippaileva zoofiili Keinosiemennystä ja jopa zoofilian lievempiä muotoja vakavampana pidän eläinten väkisin astuttamista , joka sotii vahvasti eläinten hyvinvointia vastaan.

Noin yleensä ottaen näkisin, että eläinten kasvatustoimintaan pitäisi lainsäädännössä ja viranomaisten taholta ottaa paljon tiukempi linja. Mielestäni jo nykyistä eläinsuojelulain jalostusta koskevaa pykälää rikotaan jo nyt melko rankasti mm. Eläinseksin ohella kannatan lämpimästi laissa kiellettäväksi mm. Kaikkien eläinlajien pidosta tekisin muutenkin luvanvaraista niin, että esimerkiksi uutta koiraa hankkivan pitäisi suorittaa ajokortin tyyppinen koirakorttitutkinto.

Kotieläinkorttiin tulisi merkintä, mistä kaikista lajeista henkilöllä on tutkinto ja vain noita lajeja saisi hallussapitää, ostaa ja omistaa. Myyjän tulisi aina tarkistaa tuo kortti ostotilanteessa, sekä esittää oma korttinsa ostajalta. Tällä varmistettaisiin rutiiniluontoisesti, ettei kumpikaan ole eläintenpitokiellossa tai pidä eläimiä luvattomasti. Jokaisen lajin kasvattamiseen olisi myös oma kurssi ja tutkintokoe, jos minä saisin päättää ja ilman sitä ei saisi teettää kotieläimelleen jälkeläisiä.

Siirtymä toteutettaisiin niin, että nykyiset lemmikit saisi pitää, mutta uusien hankkimiseksi tai kasvatustoiminnan jatkamiseksi pitäisi käydä suorittamassa muutaman kymmenen euron testi, josta saisi tuon ajokortin tyyppisen kotieläinkortin. Linkki asiaa ajavaan Facebook-ryhmään. Pari nettikeskustelijaa on tuonut esiin huolensa, että turrifandomin harrastajat voisivat joutua aiheettomasti epäillyiksi eläimiinsekaantumisesta, jos se kriminalisoitaisiin.

Itse turrina ihmettelen kovasti tuollaista pelkoa. Itselleni se on pääasiassa eläintarinaharrastus ja tietynasteinen omien eläimellisten puolien tiedostaminen ja esille tuominen. Omaa turriharrastustani toteutan käytännössä piirtelemällä eläimiä, hillumalla coneissa alteregoani esittävään partial suittiin kuuluvissa korvissa, hännässä ja lonkerossa toisten cossatessa Pikachuja ja Narutoja tai hilluessa kokovartaloeläinasuissa eli fursuiteissa, sekä käymässä miittailemassa muuta samanhenkistä porukkaa.

Turriuteen liitetään toisinaan zoofiilisiä mielleyhtymiä, enimmäkseen täysin aiheettomasti. On totta, että aikuisemmilla genren harrastajilla on myös niin kutsuttu yiff-osasto eli fanitaiteen aikuisviihteellinen puoli. Piirtäminenhän ei oikeita eläimiä satuta. Enemmän ja vähemmän tuhmien kuvien lisäksi esim.

Siitä huolimatta näitä kuvia piirtävät eivät ikinä tekisi oikeille koirille pahaa. Kyse on taiteesta ja tarinoista, joilla ei ole mitään tekemistä tosielämän kanssa. Väkivallan osalta käsittelin fiktion ja todellisuuden eroa vuonna Hammasnurkka-blogiini kirjoittamassani artikkelissa " Hopeanuoli ja eläinsuojelutyö - ristiriita vai luonteva yhdistelmä? Turrigenren aikuisviihteen eläimellisiä piirteitä omaavien ihmismäisten fantasiaotusten eli anthrojen tai suoranaisesti sarjakuvaeläinten piirtely tai katselu ei tarkoita, että henkilö olisi zoofiili.

Katsovathan monet heterotkin homopornoa, etenkin animepuolen yaoi ja yuri tuntuisivat olevan varttuneemman animekansan keskuudessa jopa suositumpaa kuin perinteinen heterohentai. Noin ylipäänsä aikuisviihteessä ja seksifantasioissa ilmenee paljon piirteitä, jotka eivät liity mitenkään siihen, miten henkilö oikeassa elämässään haluaa seksielämäänsä toteuttaa.

Joidenkin nettikeskustelijoiden huolena tuntuu olevan, että esim. Mielestäni tällainen ajatus on kaukaa haettu. Mikäli kuitenkin eläinseksin täyskriminalisointi kieltäisi myös piirretyn turripornon katselun niin kannattaisin silti kriminalisointia.

Eläinten seksuaalisen koskemattomuuden parempi turvaaminen on ainakin minulle tärkeämpää kuin oikeus katsoa kaikkea mahdollista aikuisviihdettä. Toisaalta, onhan tälläkin hetkellä esimerkiksi suomalaisilla seksinovellisivustoilla tarinoita, joissa esiintyy alaikäisiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *