Vittumainen as

vittumainen as

Jotain puuttuu, löydän sen vaan unistani. Vittu ku tietää että tänäänkin tulee puheluita veloista ei huume- ja on niin mukavaa kertoa että ei mulla oo vielä niitä rahoja musta riippumattomista syistä. En voi ottaa normi tipautuslääkkeitä, koska huomenna on oltava aikaisin hereillä ja skarppina.

Alkanut pikkuhiljaa taas lipsua hommat hanskasta. No, jos talvella sitten koittaisi taas vähän vähentää Täytynee lähtee ettimää jos jostain löytys mul on härämä muistikuva et jossain tääl kämpil saattas olla jemma-toppa! Onneksi voin nyt haistattaa niille paskat. En unta saa, en nukkua uskaltaisikaan.. Hän muutenkin yrittää saada mulle kokoajan ongelmia, yrittää paljastella mun asioita, heittää läppää mun kustannuksella, laittaa asioita mun syyksi, jne.

Tää on ihan helvetin rasittavaa, enkä tiedä miten mä enää jaksan 1,5v tätä samaa skeidaa! Ja varsinkin, kun joinain päivinä hän on tosi mukava mulle ja joinain päivinä taas tollanen kusipää. Miten mä pääsen hänestä eroon, kun en mä kuitenkaan suoraan noin voi vaan sanoa?

Ei me olla onneksi enää niin paljoa, kun hän on löytänyt uusia kavereita, mutta ne on eri luokilta, joten ollaan me silti pakosti aika paljon yhdessä.. No niin, hirviöhän hän on ennemminkin.

Kuulostaa sellaselta tyypiltä et muuttuis vielä vittumoisemmaks jos menisit sanoo suoraan. Kannattaahan tuosta mainita opettajillekin. Millä luokalla olette, jos saan udella? Oon nyt 8-luokalla, niinkuin sanoinkin tuolla että vielä 1,5v joutuisin tätä kestään. Saatan jopa kirjoittaa pienen lue romaanin omasta kokemuksestani. Yks semmone on, ikävä kyllä, se oli aikasemmi aivan ihana ja kaikkee oli hauskaa jne, mut nyt on se on muuttunu täysin.

Siitä on tullu itsekäs. Ajattelee vaa itteään ja omaa elämäänsä, ja sit se on vähä niiku ruvennu "leveilee" semmosilla asioilla, mitä sil on, mut mulla ei. Mä en enää tunne sitä.. Ja sit ku se ei enää kerro mulle mitää, vaik se aikasemmi kerto mulle kaiken, ja mä sille. Ja sit tuntuu ihanku tää kaveri yrittäis kerskailla ja saada mut jotenki kateelliseks omilla asioillaan, ja varsinki sillä että 'hähää mulla onki kolme miestä Jepjepjoo, mulla on tasan yks mitä mä rakastan enemmän ku suklaata ja se riittää.: Joo on täs pari päivää jo vituttanu No tää mun kaveri seurustelee tai rupes seurustelee noin 1kk sitten.

Vittumainen as -

Yleismies Jantusen dynastia, Everton. Lokki on kyllä ärsyttävä mekastuksellaan ja sillä että paskoo laiturille. Siis kaikessa mitä teemme, sanomme, ostamme ja sitä rataa. Siis, se periaatteessa keksi kaikesta mahdollisesta valitettavaa tai pahaa sanottavaa. Itellä aika montakin ärsyttävää kaveria. Yks quote mikä kuvas hyvin meijän välistä kaverisuhdetta oli "I only exist when you need me. Alkanut pikkuhiljaa taas lipsua hommat hanskasta. Mun yks kavereista haluaa olla "feimi". Ei ois ongelmaa siinäkään jos ei vaan haluis puhua kenestäkään paskaa, mutku tekee sitä silti lisäten aina loppuun "en siis haluais puhua pahaa". Ja yks on kova puhuu päälle, vittumainen as. vittumainen as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *