Treffipalsta kaunista seksiä

Villitys nuorempiin miehiin iskee jo aiemmin, sillä 40—vuotiaat naiset asettavat alarajan keskimäärin alimmillaan vuoteen. Tarkemmin tarkasteltuna jopa 70 prosenttia tästä ikäluokasta on valmis deittailemaan itseään nuoremman miehen kanssa.

Suomalainen sinkkumies haaveilee nettideittisivustolla itseään jopa parikymmentä vuotta nuoremmasta kumppanista. Nuorena etsitään kuitenkin puumia, jopa 10 vuotta itseään vanhempia naisia. Ihastus vanhempiin naisiin ei kuitenkin kauan kestä, sillä yli vuotiaat alkavat jo etsiä enemmän itseään nuorempaa tai omanikäistä seuraa.

Toinen kohtalonikä miehillä on 40 vuotta, jonka jälkeen itseä vanhempi seura ei enää kelpaa, mutta oman ikäinen vielä sentään. Haaveet kuitenkin kohdistuvat vuotiaalla miehellä reilusti alaspäin - keskimäärin tuon ikäisenä haetaan alimmillaan vuotiasta seuraa.

Kolmas huomionarvoinen piste on vuotiaana, jonka jälkeen mies etsii keskimäärin vain itseään nuorempaa seuraa. Miehillä on koko elämänsä ajan suurempi vaihteluväli siinä, minkä ikäistä seuraa he etsivät. Laajimmillaan ikäeroa toivotaan jopa parikymmentä vuotta. Viestit ovat esimerkiksi tämänkaltaisia:. Rakkaus, viettaa aikaa viestintaan?

Etsin miesta luoda lammin, rakastava suhde ja rakkaus. En ole etsimassa seksia! Nainen Haluaisin tavata ei ole itserakas kanssa Ylitäytetty ego, hyvin ymmärtäväinen, rehellinen, huolehtiva, jotkut romantiikkaa ja valmis olla siellä milloin ja miten. Usein huono kielitaito laitetaan myös sukujuurien piikkiin sillä, että olisi vaikkapa amerikkalais-suomalainen. Älä usko ihan kaikkea mitä sinulle väitetään: Usein viestin mukana on myös valokuva, joka kuvastaa joko erittäin kaunista nuorta naista tai vanhempaa ja karismaattista miestä.

Älä hämäänny kuva-albumin kuvista, huijari saattaa varastaa jonkun ihmisen koko identiteetin ja ladata lukuisia erilaisia kuvia esimerkiksi Facebookin julkisista kuvista ja käyttää niitä hyväkseen tällaiseen huijaamiseen. Usein näillä huijareilla on kova kiire päästä vaihtamaan keskustelu pois nettideittisivustolta suoraan sähköpostiin sillä he tietävät että he eivät kovin pitkään pysty sivuilla olemaan.

Sähköpostiosoitteet voivat olla aivan normaalin kuuloisia, vaikkapa suomipoika yahoo. Älä koskaan lähde tuntemattoman kanssa viestittelemään E-kontakti.

Hyvä turvakeino on myös perustaa täysin uusi sähköpostiosoite vaikkapa gmail. On sitten syy mikä vaan, älä ikinä lähetä rahaa kenellekään jota et ole tavannut henkilökohtaisesti: Älä ikinä myöskään lähetä kenellekään rahaa, että tämä pääsisi tapaamaan sinua.

Mitä nämä huijarit sitten loppujen lopuksi suomalaista sinkuista oikein haluavat? Loppupeleissä tärkeintä heille on saada sinun yhteystietosi joiden avulla he voivat lähettää sinulle viestejä. Jotkut haluavat osoitteita vain roskapostin lähettämismielessä, mutta useat myös yrittävät saada aikaan aikaan tunteita. Naisella oli lipsahtanut seuranhakuilmoitukseen, että hän hakisi seksiseuraa.

Vaikka merkintä ehti olla vain hetken, seksitarjousten tulva yllätti naisen. Varatut miehet ehdottivat naiselle suorasukaisesti seksiä. Kysyimme lukijoilta, minkälaisia kokemuksia heillä on deittipalstoista. Monet naislukijat valittivat, että useat kohtaamansa deittipalveluiden miehistä olivat varattuja. Moni sai jutun naisen tapaan suorasukaisia ehdotuksia seksiin liittyen - myös rahapalkkion kera. Lukuisat vanhemmat naiset olivat saaneet seksiehdotuksia etenkin nuoremmilta miehiltä.

Vanhemmat miehet puolestaan kääntyivät nuorten naisten puoleen. Useampi nainen valitti saaneensa miehiltä heti alkuun härskejä kuvia sukupuolielimistä.

Jotkut naisista olivat kuitenkin löytäneet deittipalvelusta elämänsä rakkauden. Jatkojutussa julkaistaan miesten kokemuksia. Netin deittipalstoilla seikkaillessani sain niin outoja, suorasukaisia kuin asiallisiakin viestejä. Kaikista oudoin oli mies, joka halusi tulla asunnolleni siivoamaan alasti, ilman seksiä. Vieläkin harmittaa, etten vastannut myöntävästi.

Olen kohdannut usein vastaavia kokemuksia kuin artikkelissa. Varattujen yhteydenottoihin olen törmännyt maksuttomilla ja maksullisillakin deittipalstoilla. Nuoret miehet etsivät tselleen "puumaa", joka opettaa vanhemman naisen kokemuksella makuuhuoneen saloihin. En etsi enää kumppania deittipalstoilta.

Jos rakkaus ei tule muualla vastan, elän yksin. Olen itse viiskymppinen nainen. Netissä on tarjolla kaikenlaista. Paras ja huikein kumppanini oli minua 16 vuotta nuorempi. Wau, hän todella osasi ottaa naisensa huomioon! Kerran ajattelin, että eihän se minun vika ole, jos varattu seuraa hakee.

Tapaamiset hänen lintsailua työstään tai kun vaimo harrastuksissa. En kestänyt sitä piilottelua. Olen ollut noin kuukauden deittipalstoilla. Yksi ilta minulle tuli kuvaviesti, jossa oli kaunis, sileä ja topakasti seisova miehen sukuelin. Tervehdyksenä oli, että mitä kuuluu Lähettäjä oli vuotias ja itse olen vuotias. No, ihailin kyllä sileää vehjettä hetken, onhan siitä kauan 30 vuotta , kun olen edellisen kerran nähnyt vastaavaa.

Kyllä liian nuori olet. Etsin 15v poikaa oulussta itse olen sinkku. Sinkkutyttö15 Olen vuotian sinkku Oulusta. Olisiko mahdollista saada snäppisi? Yks vuotias sinkku Turusta ettii noin vuotiasta tyttöystävää. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Olet kyllä mutta esim 15 vuotiaillekaan ei ole mitää. Mä olen myös 12v tänä vuonna kyllä 13, mutta ei sen väliä. Olen myös suhteessa, mutta vain netin kautta tällä hetkellä.

Kyllä aijon tyttöystäväni tavata, jossain kohtaa pian! Joo ja olen lesbo, mutta se ei hirveästi asiaan liittynyt. Btw niille, jotka tulee sanomaan, että olen liian nuori seurustelemaan tai tietämään suuntautumiseni niin ensiksikin seurustelulle ei ole ikärajaa ja toiseksi olen tiennyt reilun vuoden olevani lesbo, joten se tuskin on enää mikään "vaihe".

Asun oulussa ja täytän noin kahen viikon päästä 15 ja pitkä? Sama vaan oon pitkä mutta asun espoossa. Lähettäkää ig nii jutellaan vaikka siellä lisää. Olen 13 vuotias poika ja etsin tyttöystävää Vaasasta. Ja etin poikaystävä pääkaupunkiseudulta. Helsinki, Espoo ja Vantaa Itse asun Helsingissä. Olen 15v poika Helsingistä ja etsin tyttöystävää.

Täs 15v poika Helsingistä ettis suunnillee saman ikäst tyttöö!.. Ig sama ku nimimerkki. Mä oon 11 vee tykkään ratsastaa. Moi oon 11 vee turust etin tyttö ystävää mun numero on laita viestii. Jo tämä yksittäinen kommenttiketju vastaa kysymykseen.. En ole mikään 50v pedofiili mutta lesbot on kaunista kateltavaa jote voidaaks tutustuu snapis tai josai olia asiaa sulle. Asun tosiaan niin pienessä paikassa, että täällä ei oikee oo mahista semmoseen. Jos sulla on snäppi, nii ois kiva vaikka jutella siellä.

Ja vielä, kun kaikki, jotka ettivät poikaystävää netistä, kertovat vain, miltä näyttävät, ja julistavat kaikille, kuinka laihoja oikein ovat saadakseen seuraa.

Tämä On Ärsyttävää Kun ei löydä ketää. Jesse12v mistä päin mä oon Jyväskylästä tuu kattoo mun tekemää deittipalstaa nuorille sieltä löytää juttuseuraa tylsiin hetkiin. Siis mitä välii miltä näyttää. Mun mielestä ulko kuori ei kerro mitään. Yks mun kaveri se oli yhes yhden pojan Kaa. Ja vaan siks et se oli söpö. Ei sillä oo hitto väliä miltä näyttää. Se mimmonen on sisältä kertoo enemmän ku neliöetrin verran vahaa hiuksissa tai meikkiä naamassa, En kiellä etteikö ulkonäkö ois plussaa, mut itse välitän enemmän siitä mitä kuoren alla piilee.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Juu, deittialstan vois erustaa, kun tämä palsta täyttyy kaikil turhilla keskustelunavauksilla. Jammusedät ois silmät tarkkana sellasilla sivuilla. Halutaan vaan suojella lapsia, joka on must ihan hyvä juttu. Kyllä sitä ehtii seurustella vähän vanhempanakin. Miksei sitä seurustelukumppania voi etsiä "oikeasta" elämästä?

Siks ku oikeessa elämässä voi olla vaikee löytää sitä oikeeta. Viestisi perusteella et vaikuta henkisesti sen kehittyneemmältä kuin muut ikäisesi.

Oon samaa mieltä mut voidaan tehä semmone face. Musta noi v deitti palstat olis khyl jees! Oon aina yrittänyt etsiä poikaystävää, mutta olen hieman lihava muihin verrattuina,ja kukaan ei minu´sta sen takia tykkää!!

Jumalauta kuntoilkaa 5 kertaa viikossa 4km lenkin niin alkaa kuukaudessa tai parissa näkyyn. Luuletteko että joku taikoo ne pois. Sellanen kun on 5. No mun mielestä toi ei kyllä ole mikään ongelma, oot vaan oma ittes ja näytät et oot sinut sen kanssa ja oo itsevarma, kaikkihan tykkää sellasist jotka uskaltaa ja on itseluottamusta ja itsetunto korkeel! Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Toi oli kyl vähän yli koska oon 11v ja mul on ollu jo 1 poikkis mut jätin sen kosk se ei enää tykänny musta enäääää: Mul ei oo ollu ollenkaa ja oon laittanu yhteen paikkaan ilmotuksen ja oon 11!!!

Kuule kun mä olin 9 mul oli jo ollu 5 tyttöystävää. Ja oon nytki 13 ja mul on jo 7 menossa. Et kuule ite mitä se on. Kerskailetko sillä, montako tyttöystävää sulla on ollu?!?! Voi tyttöparkoja, jotka on ollu sun tyttöystäviä!! Tyttöystävät ei oo kerskailun aihe!!!! Ala-asteelaisten seurustelu on enintään kävelyy koulun ympäri käsikädessä.

Mä oon aivan samaa mieltä tyttöjä kuuluu kunnioittaa. Niiten oma vika jos käy huonosti? Samaa mieltä tosta nuorten deittisivuista! Ei oo kivaa jos onkin seuraa vailla ja ei löydä mistään mitään muutakun yli 18 vuotiatten deittisivui Olis hieman mukavampaa jos löytyis hieman nuoremmille näitä paikkoja, kiitoos!

Ois tosi kiva jos ns. Ois kiva jos tääl ois joku alle14 vuotias joka halusi olla lesbo mä tunnen tunteita vaan tyttöjä kohtaan. Mä tunnen olevani bi Määä oon neljä toista kohta viistoistan että oon sinkku että etin itelle sen ikästä poika ystävää oulusta.

Nuorten Deitti palsta ,, juu muuten kyllä.. Siis asia on aika yksinkertainen, foorumi kelpaa. Joku teistä tarmokkaista pikku lapsosista voi käydä värkkäämässä phpbb-foorumin joka on varsin helppoa. Itse en sitä perusta, sillä pedofiilejä sinne tulee kuitenkin ja joku joutuu raiskauksen uhriksi enkä aio olla sivuston ylläpitäjä, ajattelisin loppu elämäni ajan, että se olisi s ollut syytäni.

Kyllähän sillä voisi tehdä rahaakin. Voisin sellaisen foorumin todella nopeasti tehdä, mutta juuri tuo onko se sitten kannattavaa. Tietysti ylläpitäjänä saisi IP-osoitteet ja kaikki ylös mahdollisten pedofiilien kiinnisaamiseksi sekä voisi heti poistaa kaikki seksinhakuyritykset, mutta no, samallalaillahan täälläkin niitä pedofiilejä on ja tälläisellä foorumilla näyttää olevan vielä vähemmän valvontaa kuin phpbb-foorumilla olisi. Entäpä kyseisten nuorten turvallisuus? Nuoret sopivat keskenään paikan ja ajan, jossa tapaavat yksin vastakkaisen osapuolen.

Entäpä kun toinen osapuoli ei olekaan sitä mitä odotit? Saamme lukea iltalehdestä kohtalosi. Tälläinen sivu voisi teoriassa toimia, mutta vamasti jos sivusta tulisi yleinen, seksuaalirikokset tulisivat yleistymään..

Olkaamme siis järkeviä, jos tälläinen tulisi toteutumaan. Huolestunu nuorten kannattais esim sopii paikas joku kauppakeskus ja otta frendi mukaa. Ois ihmisii nii pedarit ei vois repii autoo. Sellanen palsta tosiaan ois hyvä, missä esim. Noo joka tapauksessa kannatan sellasta palstaa: Ei deittipalstoja nuorille, koska a. Joo mäkin erosin just pari viikkoo sitten mun poikaystävästä.

Mut se olikin ihan idiootti ja seurustelee jo yhen uuden muijan kans joten etin nyt semmost vuotiast poikaa: Oon 14 v poika laita viestiä wisenoa. No onko tälläistä sivua olemassa? Jos on niin linkkailkaa! Kannatetaan y v -. Eniten tässä keskustelussa minua ärsyttää se, että iso osa porukasta on jotain v.

Te olette vielä lapsia, seurustelu on sellainen vanhempien juttu jota voi aloitella 14v ja kunnolla aloittaa vasta joku n. Vaikka omassa kaveripiirissänne "seurustelisitte" älkää herranjumala netistä seuraa hakeko, koska TE olette pedari target 1! Tähän pakko lisätä, että kaikki kehittyy eri aikoihin: Ja ei läheltä löydy just sitä oikeaa aina. Eikä rakkaudelle ole ikärajaa: Niin eihän rakkaudelle ikärajaa oo? Ja oon vähän pyörehkömpi ja rumempi muita niin ei kukaan tuttu kiinostunu ois: Ei kiitos mutta oisihan se joku kiva löytää.

Tehdään teille joku geneerisesti nimetti verkkosivu, vaikka "YoungLove. Tämän jälkeen kuvitelkaa palveluun kasapäin 10 - vuotiaita LAPSIA hakemassa seuraa ja jakamassa henkilötietojaan tuntemattomille.

Tämän jälkeen lukekaa Iltalehdestä miten lapsien raiskaukset ja hyväksikäytöt nousevat helvetin radikaalisti. Olette ihan vitun tyhmiä ja teidän ei kuuluisi edes olla internetissä vielä tuossa iässä, jos noin paskoja ideoita jaatte. Alle vuotiaille pitäis olla deitti sivusto. Ite etin tyttöystävää ja joudun menee deittisivustoille ja esittää et on 18v,koska ei voi laittaa pienempää ikää. Kertoisin kyllä sit etten oo 18v.

Mut ei rakkaudelle oo ikärajaa. Esimerkiksi julkisella paikalla tapaaminen kuten aiemmin on ehdotettu: D v sinkku, se on yksinäistä jo: Meinaattako te tosiaan että pitäis ihan deittipalsta.

Ei oo kyl valmiita seurustelemaan. Nuorena opiskelijatyttönä menetin uskoni nettideittipalstoihin. Vaikka profiilissa kerrottiin selkeästi, että etsin elämänkumppania tietyllä ikärajauksella, sain päivittäin useita viestejä koskien seksin myymistä.

Minulle tarjottiin matkoja, "sponsorointia" tai suoraan 50 euroa suihinotosta. Suurin osa viesteistä oli yli vuotiailta miehiltä.

Osa sanoi olevansa varattuja, osa vain vaati "luottamuksellisuutta" tai "salassapitotaitoa". Erikoisin ehdotus oli sellainen, jossa mies pyysi, että käyttäisin häntä hyväkseni taloudellisesti. Minun olisi täytynyt ottaa hänestä noloja kuvia, ja kiristää häneltä rahaa uhkaamalla julkaista kuvat. Poistin profiilin, enkä ole katunut. Tinderissä on paljon vähemmän pelkän seksiseuran hakijoita. Olen juuri 50 vuotta täyttänyt nainen. Deittiprofiileissani olen kertonut itsestäni totuudenmukaisesti: Olen ilmoittanut etsiväni rehellistä, hauskaa ja luotettavaa miestä.

Ikähaarukka on ollut n. Olen hämmentynyt siitä, kuinka paljon on tullut yhteydenottopyyntöjä 20—vuotiailta miehiltä. Minun perspektiivistäni katsottuna he ovat poikia. He ovat olleet myös tosissaan, ei vain hupimielellä. En vaan pysty tapailemaan omien lasteni ikäistä miestä tai siis poikaa.

Muutama suora seksiehdotuskin on ollut. On kysytty ensimmäiseksi kuppikokoa ja niin edelleen. Mutta suhtaudun myönteisesti nettideittailuun, ja toivon, että jonain päivänä löydän itselleni sen rakkaan, jonka kanssa elän vanhuuden kultaiset vuodet. Minulla oli parikymppisenä hetken kokeilun vuoksi treffipalstalla profiili, jossa mainitsin hakevani seksiseuraa. Viestejä tuli reilu viikossa yli , todella moni vanhempi ukkomies halusi nuorempaa naista salaisesti.

Ryhmäseksiehdotuksia sekä fantasioita kerrottiin suoraan. Jotkut myös tarjosivat rahaa useita tonneja yhdestä yöstä. En tarttunut yhteenkään tarjoukseen ja melko pian poistin profiilin.

Oli melko hämmentävä kokemus. Kokeilin pitkän parisuhteen päätyttyä treffisivustoa ja jätin itse aika avoimeksi sen, mitä olen etsimässä, koska en sitä oikein itsekään tiennyt. Olen parikymppinen nainen ja saamani yhteydenotot olivat aika erilaisia.

Jotkut etsivät parisuhteelleen piristystä kolmannesta osapuolesta ja toiset hakivat juttuseuraa. Mieleen ovat kuitenkin jääneet yhtälailla yhteydenotot varatuilta, jopa puolisonsa kanssa asuvilta miehiltä, jotka sanoivat suoraan, ettei heidän kumppaninsa tiedä heidän seksiseuran hakemisestaan. Minulla oli yli kymmenen vuotta sitten kiinnostusta samaan sukupuoleen ja nettideittiprofiili oli helpoin tapa tutustua naisiin. Jotkut haluavat osoitteita vain roskapostin lähettämismielessä, mutta useat myös yrittävät saada aikaan aikaan tunteita.

Kun sitten tunteet jo roihuvat, alkavakin syyt joiden vuoksi suomalaisen tulisi toimittaa syystä tai toisesta tälle ihmiselle rahaa. Näitä syitä on siskon polvileikkauksesta ryöstöihin, työmatkalla sattuneeseen onnettomuuteen ja talon palamiseen saakka ja kaikkea siltä väliltä. Älä ikinä, koskaan, milloinkaan lähetä kenellekään sellaiselle ihmiselle rahaa jonka olet tavannut vain virtuaalielämän puolella etkä kasvokkain.

Viestit voivat ola hyvin aggressiivisia ja niissä pelataan ihmisen tunteilla. Ole tiukkana tällaisten lähentymisten edessä. Sinä voit auttaa meitä näiden huijareiden torjunnassa ilmoittamalla jokaisesta epäilyttävästä profiilista E-kontakti.

Voit lukea lisää nettideittailun turvallisuudesta E-kontakti. Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua. Leave this field empty. Huijari voi myös puhua hyvää englantia, soittaa puhelimella, lähettää kukkia ja rakkausviestejä ja valokuviansa meilitse — näin minulle kävi. Hän oli kaikessa tosi uskottava, mutta kun muutaman viikon kuluttua rahaa alettiin pyytää, tajusin onneksi tiukasti kieltäytyä. Sen jälkeenkin vielä pyysi pari kertaa eri syistä, mutta kun hoksasi minun tajunneen tilanteen, loppuivat yhteydenotot onneksi siihen.

Ilmoitin huijarista deittisivustolle ei e-kontakti mutta sanoivat, että pitäisi muistaa hänen siellä käyttämänsä nimimerkki. Katsoin äsken sivustoa, ja siellä on ihan takuulla tämän saman miehen ilmoituksia jälleen parillakin eri nimimerkillä. Ilmoita ihmeessä ylläpidolle jos löydät tällaisia tapauksia miltä tahansa nettideittisivustolta, on todella ikävää että rikollisliigat lypsävät rahaa seuraa etsiviltä ihmisiltä. Nettihuijarin voi tunnistaa myös käyttämällä esim.

Näin voit nähdä, ovatko kuvat mahdollisesti lainattu muualta netistä ja rakentavatko verkkosivut, joilla kuvat esiintyvät yhtenäistä henkilökuvaa.

Painollas ja ulkonäölläs ei oo välii, kunhan sulla on siistit vaatteet, lyhyt muttei siili tukka, ja se että sä oot ihan normi ittes. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Et täs on nyt vaatimukset pojaöts kuka nyt sit haluuki olla mun kanssa. Kerran ajattelin, että eihän se minun vika ole, jos varattu seuraa hakee. Olen hämmentynyt siitä, kuinka paljon on tullut yhteydenottopyyntöjä 20—vuotiailta miehiltä. Äh voi harmi kumpa olisi joku keino miten voitas tutustua mutta kyllä sitä jotenki pystyttäs mutta harmi kun ovat treffipalsta kaunista seksiä niin: Ku tajusin asian pistin välit poikki sillä 11 vuotiaana en tiennyt melkein mitään ehkäisy menetelmiä mutta nyt kun olen 8 luokan aikana käynyt kaikki seksuaalisuuteen ja seksiin liittyvät asiat läpi voisin ollakkin homon kyrpä sihteeriopis uteen suhteeseen mutta toisaalata taas tämän ikäisenä eivät suhteet kestä kuin pari kuukautta niin päätin että taidankin viettää aikani yksin kuin kokea sitä tuskaa kun rakas jättää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *