Päiväkahviseuraa seuranhakuilmoitukset vanhempi nainen etsii nuorta miestä

Haluaisin pääasiassa seksisuhdetta mutta voihan siinä jotain muutakin olla kuin seksiä. Haluan siis päästä nauttimaan hyvästä ja estottomasta seksistä vanhemman naisen kanssa. En halua kuitenkaan että suhteesta tulee vakava. Nyt tosiaan kaipaisin apua sen naisen löytämisessä kun mulle on vaikeaa ellei jopa mahdotonta mennä iskemään naisseuraa.

Helpointa olis löytää netinkautta. Eipä taida kukaan osata neuvoa miten tulisi toimia tämän asian suhteen. Onko tämä kokemattomuus sitten niin suuri rasite minkä ikäisten naisten kanssa hyvänsä?

Mulle naisena oli suuri yllätys, että alle vuotiaat miehet tahtoo seksiseuraa yli nelikymppisistä naisista. Olen sitten kysynyt, että miksi ihmeessä, niin vastaus on yleensäkin ollut tuo, että vanhempi nainen tietää mitä tahtoo, tuntee itsensä ja seksuaalisuutensa, osaa sen myös näyttää.

Ja vielä yksi mielenkiintoinen pointti, vanhempi nainen on kuulema sängyssä paljon lämpimämpi ja hellempi, noiden nuorten miesten ikäiset naiset ovat kuulema kylmiä, itsekeskeisiä Että missäs päin tää nuori mies asustaa?

Tampereella asun mutta nyt vietän kesällä aikaa muualla päin Suomea. Asutko lähelläkään Tamperetta ja kiinnostaisiko vähän tutustua ja ehkä jossain vaiheessa auttaa minua tässä "ongelmassani"?

Siis ettei toi oo mikään vitsi? Mikään poikien välinen vedonlyönti-juttu tms.? Anna mennä vaan 1. Voitaishan me tutustua jos sinäkin olet ihan tosissasi? Oisko vastapuoli aina halunnut nuoria? Minkälainen suhde sulla oli äitisi kanssa? Sulla on ongelma yläpäässäskin. Hae kuule ihan ammattiapua.

Sinä et näköjään tiedä sitä että ei kaikki ihmiset halua samoja asioita elämässä. Miksi kertoisin kenellekkään tarkemmin omasta elämästäni julkisella palstalla? Se voisi auttaa sua ongelmassasi kun avautuisit ammattiauttajalle. Niitä ei täällä ole. No ei siitä ainakaan haittaa olisi jos tätä kautta sattuisin löytämään haluamaani seuraa. Sulla valittuna aivan väärä foorumi. Oletko hakenut asiaan ammattiapua? Terapeutteja lääkäripuolelta löytyy tohon ongelmaasi.

Keneltä se on pois, jos minä ja hän vietämme hetkisen ehkä jopa kiihkeänkin yhdessä??? Onko näin, että vanhempi mies saa vapaasti paneskella nuoria neitosia, mutta vanhempi nainen ei missään tapauksessa saa "sekaantua" nuoreen mieheen?

Sulle 23 v, sähköpostiosoitteesi on tallessa: Toivottavasti et saa nyt mitään "häirikköviestejä", kun sen tänne julkisesti laitoit No siinä vasta ongelma! Toinen vastapuoli vanhaa ja toinen nuorta. Taitaa pimeetä olla nyt vähän kateellinen. Miksi muuten huolestuisi aikuisesta miehestä? Miks ne fantasiat on sinulle niin vaikeita toteutta irl?

Tämä taitaa olla "vanhemman naisen" kirjoittama. Ei kukaan mies oikeasti halua kurppaa. On ollut mullakin tuolla treffipalstalla profiili joskus ja nuoret miehenalut ottaneet kovasti yhteyttä. Vaikka ilmoitan kohteliaasti ettei kiinnosta niin kyllä kurppa tuntuu heistä aika kiinnostavalta. Sairasta se silti on 2. Kai niitä sitten on kurpannussijoitakin.

Kun on kerran homoja, eläimiinsekaantujia, pedofiilejä ja vaikka mitä pervoja. Missä menee kurpan raja? Minkä ikäisen miehen kanssa on sairasta rakastella?

Miehellä menee kyky jossain vaiheessa.. Eikös kurppa ole lintu? Niissäkin on uros ja naaras. Eli väkisin miehestäkin tulee kurppa. Jos nainen on jossain vaiheessa kurppa joka on lintu, siis naaras-tai UROS niin väkisin myös mies on jossain vaiheessa kurppa.

Linnuista sanotaan koiras, ei uros. Mä voin antaa sulle jonkun exäni puhelinnumeron, jos kiinnostaa Helpointa saada naista on se, että menet johonkin lähiökapakkaan perjantai- tai lauantai-iltana. Mene istumaan juomasi kanssa ja vain katsele menoa.

Ei tarvitse tehdä mitään. Kyllä joku lemmenkipeä nainen lähestyy sinua vuorenvarmasti. Kun hän tulee juttusille, tarjoa juomaa ja katso, miten tilanne etenee. Jotkut käyttävät tilannetta härskisti hyväksi, jos huomaa, että tarjoat liian innokkaasti juomia. Pidä siis jotakin rajaa, montako juomaa olet valmis tarjoamaan. Muuten voi käydä niin, että huomaat tarjoavasi usealle naiselle useita kaljoja. Toinen vaihtoehto on luoda nettiin treffiprofiili, jossa sanot etsiväsi seksiseuraa vanhemmista naisista.

Kolmas vaihtoehto on risteilyt. Siellä sama linja eli istu ja odota. Kun hieman juopunut nainen ylittää puolen yön, niin alkaa innokkaimmat etsimään miestä ihan oma-aloitteisesti. Kyllä vanhemmat mieskurpat kuolaa ihan samalla reseptillä, kun vaan ei kiinnosta kaljamahaiset ihramöykyt joilla ongelmia sen kanssa. Vanhempaa naista löytyy hotellien baareista tai ravintoloista. Joten mene vaikka ruotsin risteilylle ja varmaan löydät vanhempaa.

Siel niitä on tanssi lattian vierssä odottamas kun joku tulee niitä hakee tanssiin. Ja ne on helppoa salista.

Näin kesälläkin monet käy risteilyllä ja niitä ei haitaa pieni seikkailu nuoren miehen kanssa. En mitenkään ymmärrä tota päällekäyvää naistyyppiä, sitäkö muka mies oottaa? Ja haluu ootella vaan passiivisena ylimielisenä syöttinä? Ei oppi ojaan kaada 2.

Ei hänen tarvitse etsiä enää ravintoloista eikä laivoilta ;. Paniksää sen kaa jo vai. Annoitko kunnon kyytii ja opetusta? Outo oot, eihän me edes vielä tunneta toisiamme! Sulla on hivenen vääränlainen käsitys tästä asiasta Olis vielä tarjolla 2. Olen 24v ujo neitsyt mies. Olen aina haaveillut seksisuhteesta noin vuotiaan vanhemman naisen kanssa. Enhän mä ny mikään jakorasia oo!!! Jos olisin puutteessa, niin en kai tuhlaisi aikaani opettamalla jotakuta miten se puute poistetaan Ei oikein tullu luontevasti.

Et ole tainnu saada vuosiin. Kelpaa kuka tahansa, jopa täältä hiekkalaatikolta. Asiahan ei millään tavalla sinulle kuulu, mutta kerronpa nyt kuitenkin.

Kyllä minä olen saanut. Saisin enemmänkin, mutta kun minulle ei kelpaa kuka tahansa ;. Tältä hiekkalaatikolta tuntuu kelpaavan? Ihmisestä voi lukea hyvinkin paljon rivien välistä, millainen hän pohjimmiltaan on. Ja edelleenkin sanon, minulle ei kelpaa kuka tahansa. Eikä minulla onnettomalla ole edes koko helvetin yöpöytää, niin ei ole laatikossakaan surisevaa Ei kuule vakuuta 2. The Ashley Madison Agency®. Existing members please login here. Meidät on rakennettu niin, että mies metsastaa aina naista ja nainen kaipaa pitää huolta perillisistä ja perheestä.

Kun naisille sanoo, että mies on erilainen kuin nainen, ne nyökyttävät päätään ja sanovat "juu, kyllä tiedän", vaikkeivat todellisuudessa ymmärräkään kuinka erilaisi olemme. Yksi naaras ei riitä. Katsohan kuinka suuret nisäkäsurokset poikkeuksetta toimivat lukuunottamatta tietyt uskontoisia ihmisiä. Miehen yksiavioisuus on yhteiskuntasopimuksellinen eikä luonnollinen. Koko avioliitto on ihmisen keksintö ja peräisin vasta alkukirkon ajoilta. Kristitty mies on uskollinen naiselle vain siis kulttuurillisista syistä, ei luonnostaan.

Mutta miten "Minna" ymmärtäis laittaa kanssa ilmoituksen seksipalstalle, kun "Timbe" ei kerro olevansa vieraan pillun puutteessa. Taspuolisuuden nimissä kunpaisenkin on oikeus ottaa ja tyrkyttää itseäsä palstoilla. Ei se vaan menen noin, koska naisella ei ole sitä samaa tarvetta. Toi on taas sitä vasemmistolaisten tasa-arvoa joka on samanlaisuutta miesten kanssa. Ei se ole luonnossa noin. Ei seksi kiinnosta naisia eivätkä he siksi hae sitä ulkopuolista seksiseuraa niin kuin puutteessa elävät miehet.

Itse olen sinkku ja kuumimmat kumppanini löytyvät ukkomiehistä. He ovat olleet puutteessa jo niin kauan, että ovat sängyssä kaikkein kiihkeimpiä. Yksi kahdestakymmenestä voi olla sellainen vielä kolmen vuoden yhteiselon jälkeenkin.? Siksi naiset menevät ja etsivät ja pettävät jos se Omakin mies yleensä on aluksi antanut ymmärtää ja ollutkin kun on nähnyt vielä vaivaa ollut hyvä rakastaja. Ei siksi että yksi ei riittäisi niinkuin miehillä on vaan siksi että se oikea löytyisi. Ottakaa miehet itsellenne oikeanlaiset vaimot, sellaiset jotka pystyy vastaamaan haluihinne, eikä pitareita ja kiukkupussia niin seksi maistuu aina.

Näissä keskusteluissa tulee lopulta aina vastaan edellisen tapaiset kommentit. Se on vaan kumma, että tällaisia naisia on vain tarinoissa ja forumeilla eikä tosielämässä lainkaan.

Naisilla totuuden myöntäminen näyttää olevan vaikeaa. Nainen sanoo, että viimeviikollakin puputeltiin ihan koko ajan. Sitten eukko menee keittiöön ja ukko kertoo niin, että keskiviikkona vähän kähmittiin ja siinä kaikki. Olen ymmärtänyt, että etelämmässä, latinalaisissa maissa naiset ovat kulttuurilllisesti kiihkempiä. Brasilialainen tuttuni kertoo rakastelevansa melkein päivittäin ja pariskunta on lähemmäs ellei yli Nainen näyttää kyllä vähän nuoremmalta.

Tässä mies puhuu asiasta, josta ei oikeastaan tiedä mitään. Väittää, että vain miehellä olisi kiinnostusta ja haluja seksiin. Tuo on sitä ajattelumallia, että naisella ei edes saisi olla seksuaalisia haluja. Sellainenhan laittaa miehen alttiiksi epäonnistumiselle ja sille kauhealle ajatukselle, ettei pystykään kestävässä parisuhteessa tyydyttämään aidosti halukasta naista.

Siksi kertakäyttösuhteet on niin kiinnostavia, kun niissä miehen ei juuri tarvitse ottaa vastuuta omasta kyvykkyydestään ja voi kuvitella rauhassa, että vieras nainen nauttii meikäpojan touhuista. Minkälaisia naisia sä itse olet elämäsi varrella kohdannut, kun kuvittelet naisten yleensä olevan pelkästään haluttomia? Voi olla, että tänne palstalle ei aidot hotit panomiehet paljon kirjoittele.

Niillä taitaa olla omassa elämässään ja pitkässä liitossaan edelleen kivaa naisensa kanssa. Toisissa miehissä on sitä jotain, joka jaksaa kiihottaa naista vuodesta toiseen. On miehiä, jotka vain ovat haluttavia ja joiden kanssa seksi on erittäin hauskaa. Sinun tapaisia äijiä, jotka lankeavat naisten teeskentelyyn on maailma täynnä. Ja kyllä osaava mies saa naisen laukeamaan, mutta pointti on se, ettei se merkitse sittenkään naiselle läheskään niin paljon kuin mies toivoisi.

Naisen motiivit seksissä ovat suhteessa, turvallisuudentunteessa, läheisyydessä ja saadussa huomiossa eikä niinkään suorassa fyysisessä nautinnossa.

Kyllä minun puolestani naisella saa olla seksuaalisia haluja, mutta alan olla jo vaan niin kyyninen näiden krijoitusten suhteen, kun tosielämä kertoo muuallakin kuin omalla osallani, ettei nainen ole yhtä kiinnostunut seksistä kuin mies.

Tämänkin säikeen aloituskysymys on että miksi mies hakee seksiä suhteen ulkopuolelta - mot. Mies ja nainen eivät ole samanlaisia. MIehen perimmäinen motiivi on naisen jaagaaminen ja naisella taas perillisten hoitaminen.

Katso mitä tahansa isoa nisäkäslajia ja asia on näin. Se miten käytännössä miehet ovat "uskollisia" on kulttuurisidonnaista eikä luonnollista eikä tätä muuta mikään naisten itsepetos. Turha väittää, että miehelle on pääasia mahd. Suurimmalle osalle miehistä riittää just tasan se yksi nainen, jos sen kanssa menee hyvin ja saa tarpeeksi seksiä.

Itse ainakaan en haluaisi lähteä kokeilemaan onneani kaikenmaailman tautien suhteen jaagaamalla uusia ja uusia naisia. Ihminen osaa jotkut ainakin jo vähän ajatella, eikä lennä pelkkien vaistojen varassa.. Oletan, että olet mies. Mistä sinä voi tietää kuinka paljon seksi naiselle merkitsee?

Mistä sinä voit tietää mitkä naisen motiivit seksissä ovat? Kiinostaisi tietää monenko naisen kanssa olet ylipäänsä elämäsi aikana ollut läheisessä kontaktissa, kun esität jotain tuollaista yksisilmäsitä soopaa. Ilmeisesti kohdallesi ei ole koskaan osunut sellaista naista, joka nauttii elämästään, on sovussa itsensä kanssa, pitää seksiä ihanana asiana, on tarkka minkälaisen miehen kanssa ryhtyy lähempään suhteeseen. Oisko niin, että et millään lailla vedä puoleesi sellaisia naisia.

Ei kai ihminen mikään eläin ole. Jos me lähdetään siitä, että ihminen käyttäytyy samojen viettien ja vaistojen mukaan kuin eläinkunnassa tapahtuu, ei me paljon apinaa kummempia sitten ollakaan.

Mikä sitten erottaa ihmisen eläimestä? Rakkaus on ihmiselle ominainen piirre. Mitä muuta me miehet ja naiset koko elämämme etsimme kuin rakkautta? Ei kai miehellekään pelkkä siemensyöksy satunnaisen kumppanin kanssa riitä tekemään elämästä elämisen arvoista. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ja kyllä ihminen on ihan eläin siinä missä muutkin. Samoja DNA-ketjulakeja kaikki noudatamme, sama fysiologinen solurakenne ja niin poispäin. Ihminen on vain kehittynyt aivojensa osalta pisimmälle.

Nyt näyttää siltä, että kaikki eivät ole huomanneet pointtiani. Olen nimenomaan korostanut sitä, että nykyihminen käyttäytyy yhtesikuntasopimuksen mukaan. Se tavallaan erottaakin meidät muista eläimistä. Turha yrittää nostaa ihmistä eläinten yläpuolelle. Ei ole toisaalta tyhmempää eläintä kuin ihminen, ei raadollisempaa, ei julmampaa kuin ihminen. Älykäs ihminen yrittää tuhota koko ekologisen systeemin omalla itsekkyydellään.

Loppujen lopuksi ihmisen inhimillisyys on aika ohutta, kun katsoo suurta kuvaa. Mistä voin tietää, ettei seksi ole naiselle yhtä tärkeää kuin miehelle? Darwinistinen näkökulman on hyvin tieteellinen. Perusajatus on se, että ominaisuudet, jotka ovat eduksi eloonjäämiskamppailussa voittavat ja oliot ja yksiköt erikoistuvat siihen tilaan, mikä niille annetaan. Mies jaagaa naista, nainen jaagaa perillisiä. Edellisessä naisen rooli on hivenen liian yksinkertaistettu. Nainen myös kantaavastuuta siitä, että perillisille syntyy turvallinen kasvualusta.

Siksi hirvinaaraat valitsevat voittavan uroksen ja siksi naiset kirkuvat miljonäärirokkareita ja antavat miljonäärikiekkoilijoille sun muille turvallista tulevaisuutta lupaileville sumeilematta. Mitä pidempi suhde on ollut kysesssä sen selvemmin on tullut näkyviin, että naisen kiinnostus seksiin on ohut.

Subjektiivisesti olen kokenut, että naisen kiinnostus seksiin liittyy hänen turvallisuuden tarpeeseensa. Hänelle seksi on ikäänkuin suhteen turvaaamista. Älkääkä sanoko, että olisin huono sängyssä, kun en ole. Se on erilaiset viittaukset siihen, kuinka vähän seksiä saa: Nyt on lapsia eikä seksiä", "Me naidaan aina kahdesti: Tämä on aihe, joka on niin yhteinen kaikille vakiintuneille miehille.

Luvut eivät ole ristiriidassa, mitä vanhampaa parisuhdetta katsotaan sitä enemmän tilaisuuksia pettää on tullut. Eilen naimisiin menneistä ei varmaan kukaan ole vielä kerinnyt pettämään, mutta 20 vuotta eteenpäin - ja huh.

Ei tarvitse edes viitata mihinkään erityiseen tutkimukseen. Sen kun ottaa vaan jonkun käteen niin tulos on aina sama. Eläinlajeja, joilla naaras saa ylipäätään orgasmin on hyvin vähän.

Sen sijaan eläinlajeja, joissa uros saa orgasmin on Miksi ihmisuroksella on suuri terska, johon on helppo saada miellyttävää ärsytystä ja miksi ihmisnaaraalla klitoris on piilossa ja pieni kuin nuppineulan pallo.

Voin sanoa omasta kokemuksestani senkin, että nainen, jolla on anatomisesti klitoris hvin "tarjolla" nauttii seksistä avoimemmin kuin sellainen, jolla se on ravapeitteiden sisällä tai muuten anatomisesti vaikeasti tavoitettavissa.

Mutta aina se on enemmän tai vähemmän piilossa paitsi sitten äärimmäisen kiihoittuneena joillain esillä hieman. Kyllä sä nyt itse olet tainnut missata koko pointin. Tai mistäs minä tiedän millä tasolla sun kehitys on. Ajattelin vain, kun osaat kirjoittaa ja lukeakin ja ilmeisesti ymmärrät puhetta.

Avioliitonkin olet solminut vaimosi kanssa eli jotain rakkauden tapaista tarvettakin on ollut. Jos lähdemme väittämään, että ihminen ei ole mitään muuta kuin eläin, emme liioin pysty löytämään mitään muuta.

Kaksi miestä meni rabbin puheille. Toinen väitti, että naapurin kissa oli syönyt häneltä kaksi kiloa voita. Kissan omistaja sanoi, ettei kissa edes pitänyt voista. Rabbi punnitsi kissa ja katso, se painoi tasan kaksi kiloa.

Ihan sama oletko darwinisti vai mikä, mutta naisesta ja naisen seksuaalisuudesta et tiedä etkä voikaan tietää juuri mitään. Sulla on joku muutaman naisen kokemus, joka on mennyt kiville.

Mutta tiedätkö edes sitä, kuinka nämä tuntemasi naiset ovat onnistuneet muiden miesten kuin sinun kanssasi. Sä yrität todistella teorioillasi ja pitkillä sepustuksillasi, että naiset ovat sitä taikka tätä yleispätevästi. Mutta tosiasiassa sulla voi olla jonkilaista kokemusta ja mutu-tuntumaa vain siitä, miten sä olet näitten kohtaamiesi naisten kanssa seksissa onnistunut.

Et ilmeisesti kovin kaksisesti. Olis mielenkiintosita kuulla niitten miesten kommentteja naisten seksuaalisuudesta, joilla menee hyvin naisten kanssa ja suhteet on onnellisia.

Kumma juttu, kun kysytään ja sitten vastataan niin ei hyväksytä vastausta. Kysytiin miksi mies hakee seksiä avioliiton ulkopuolelta.

Ja kun minä sitten selitän, mikä se ajava voima siellä miehen tiedostamattomassa mielen osuudessa ajaa, niin sitten ei kestetä kuulla. Tämä on niin tyypillistä naisille. Jos parisuhteessa yrittää ottaa puheeksi seksin niin eukko hiljenee eikä suostu puhumaan mitään. Ja sitten täällä palstoille esitetään ihan muuta. Miehet, jotka lukevat tätä viestintää voivat mielessään vaikka kysyä, kuinka moni nainen on osannut ottaa suihin hyvin.

Hyvin hyvin hyvin harva. Naisilla ei ole motivaatiota siihen, kun taas mies suuhyvittelisi mielellään vaikka kuinka. Niin ihania ja niin kamalia ja pettävät itseään aivan sumeilematta. Moni kakku päältä kaunis, sisältä silkkaa sohjoa. Kokenutta rakastajaa ei kannata sahata silmään teeskentelmällä orgasmia, koska sellainen on jo oppinut ehdan orgasmin tunnusmerkit.

Kysykääs nyt naiset itseltänne, oletteko mahdollisesti teeskennelleet joskus sängyssä. Arvatkaas, onko se partnerinne teeskennellyt. Aivan oikein - ei. Se ei yksinkertaisesti onnistu mieheltä.

Ilman huippua ei ole lentävää mälliä. Mä en enää jaksa vastailla näihin. Kun kysyttiin, niin vastasin. Oma on ongelmanne, jos totuutta ei uskalla katsoa silmiin.

Itse yrität esittää miehen eläimenä, joka tökkii mitä sattuu, koska vaistot näin ohjaavat. Itse väittäisin, että rationaalisena olentona miehen ei tarvitse juosta ympäriinsä, jos kotona on tarjolla nautittavaa seksiä. En usko, että suuri enemmistö miehistä pettäisi pettämisen ilosta näitäkin tietysti löytyy tai että mies on vaan niin tyhmä, että se menee eläimellisten vaistojen mukana kykenemättä ajattelemaan.

Mitäs tyhmää vaistojen seuraamisessa on? Onhan se jo nähty, mitä siitä seuraa kun, ihminen kuvittelee olevansa viisaampi kuin luontoemo. Nyökyttelet vaan päätäsi ja sanot "juu, kyllä tiedän", vaikket todellisuudessa ymmärräkään kuinka erilaisia me naiset olemme.

Nainen nimittäin kyllä menee vieraisiin. Ei välttämättä seksin puutteesta, vaan rakkauden puutteesta. Ja seksikin maistuu taas. Kuvitteletko, että esittämäsi väitteet on jotain yleispäteviä tosiasioita?

Sä kirjoitat naisen seksuaalisuudesta niin höpöä juttua, ettei siihen voi kuin esittää naisen oman näkökulman. Kuvitteletko, että kun sulla menee seksissä huonosti naisesi kanssa, se on a yksinomaan naisesi vika ja b kaikki naiset kaikissa miessuhteissaan olisivat pihtareita. Jos sulta ei ole osattu ottaa suihin, voi silti joku toinen mies hyristä onnesta oman naisensa suihinotosta.

Ootko muuten kysynyt vaimoltasi miltä hänestä tuntuu, kun annat hänelle suuseksiä. On siinä tietysti se ero, että jos me tosiaan elettäis pelkän biologian ja vaistojen varassa, eikö me silloin oleskeltais vielä luolassa, ei olis tulentekovehkeitä, ei työkaluja, ei pyörää, ei symboleja. Ihminen on ollut hyvin uhanalainen laji, jonka on tarvinnut tappamalla hankkia ravintoa.

Jos naisia olisi käytetty näissä tehtävissä, se olisi merkinnyt sukukunnan sammumista. Lisääntyminen riippui kriittisesti vain naisten määrästä, joten miehen henki oli evolutiivisesti hyvin halpa. Allekirjoitatko siis edelleen myös tämän ajatuksen? Valitettavasti monen miehen kohdalla asia on juuri näin, se eläimellinen apina lyö itsensä läpi jolloin ihminen alkaa käyttäytyä simpanssin tavoin. Ja nehän käyvät naapurilaumassa naimassa salaa.

Tällainen käyttäytyminen on evoluution kannalta hyvä, koska näin laumasta ei tule sisäsiittoista, ts. Mitenkäs se on, että paritteleeko eläimet puhtaassa huvittelumielessä läpi elämänsä vai onko heidän viettiensä perustana lajin säilyminen eli jälkeläisten siittäminen?

Tuskin sinä siitosmielessä sieltä naapurilaumasta niitä naaraita metsästät. Olen ymmärtänyt, että vieraissa käyvien miesten motiivi on enemmän huvipuolella.

Seison periaatteitteni takana myös silloin, kun ne ovat vastaan omaa etuani. Mutta siitä, että ihminen on ollut uhanalainen laji en ole ihan samaa mieltä. Täytyy vähän tutkia ja miettiä ennen kuin otan lopullisemman kannan tuohon kohtaan. Nykytietoni varassa ihminen ei ole missään vaiheessa ollut uhanalainen.

Tavallaan on totta, että mies on vain siemenpussi. Nisäkkäiden ulkopuolella mehiläisissähän on juuri tällainen metodiikka vallalla. Kun kuningatar on hedelmöitetty, urokset ovat turhia ja ne pistetään kuoliaaksi. Hämähäkkinaaraat tappavat uroksen hetikohta sekstailun jälkeen ja varastoivat äijän pentujen ruoaksi.

Alkuperäinen kysymys oli se, että miksi mies menee vieraisiin. Se on ehkä kristillisen kulttuurin ei tosin kaikkien lahkojen moraalin vastaista, mutta tutkimalla meille läheisiä isoja nisäkäitä, näemme paljon sitä, mitä primitiivisimmät perityt kodit meitä ajavat tekemään. Minun kirjoitukseni ei ole puolustuspuhe vaan yksinkertaisesti selitys, miksi mies käy vieraissa.

Olen vastannut alkuperäiseen kysymykseen perustaen näkemykseni lähinnä darwinismiin. Ei tällaisessa keskustelussa tarvitse mennä henkilökohtaisuuksiin.

Ja tiedoksi, todellakin, olen hyvin taitava cuninlinguksessa, mutta pelkkä tekniikka ei riitä vaan naiselle pitää luoda aina tunnelma. Miehen kiihoittumista johdetaan munaskuista, naisen kiihoittumista päästä. Mutta kun nyt itse otit esille omat rakastajan taitosi niin edelleenkään et voi puhua kuin omasta puolestasi, että olet taitava siinä taikka tässä seksitempussa.

Olet sitä varmaan omasta mielestäsi, mutta vain nainen pystyy määrittelemään sen oletko sitä oikeasti. Sulla on kova vimma kertoilla naisille mitä me seksuaalisesti olemme, miten meidän pitää tuntea, miten meitä voi kiihottaa. Emmeköhän me itse tiedä sen asian parhaiten. Sinä puhut pelkkien luulojesi, oletustesi ja muodostamiesi mielikuvien perusteella. Niillä ei välttämättä ole mitään tekemistä naisen todellisuuden kanssa.

Tuskin selityksesi miehen vieraissa käynnille eläinkunnan ja viettijärjestelmän avulla on kuitenkaan kovin pätevä saati kattava. Unohdat kokonaan ihmisen psykologisen ja jopa sosiologisen ulottuvuuden sekä ihmisyyden itsessään. Miehen vieraissa käymiselle ja puolison pettämiselle on erittäin arkinen selitys. Se kertoo siitä, että mies hakee jännitystä vakisuhteen ulkopuolelta, koska suhteen tunneilmasto on pariskunnan kykenemättömyyden johdosta rakkaudeton - ei pystytä osoittamaan tunteita eikä myöskään viestimään asioita avoimesti.

Ei ole elävää yhteyttä puolisoiden välillä. Vieraissa käyminen on siis lähinnä itsepetosta, joka voi vahingoittaa molempia puolisoita. Uskottomuus voi olla myös merkki eräänlaisesta keskenkasvuisuudesta: Kehittymätön vastuuntunto altistaa helposti ulkopuolisille suhteille.

Turha tähän mitään Darwinia on sekoittaa. Niin vai onko tuo sinun selityksesi itsepetosta? Seksuaalinen tarve on ihan samanlainen vietti kuin ravinnontarve. Se kumpuaa yhtä syvältä. Jostain niin syvältä, ettemme edes itse tiedä sitä. Se on synnynnäinen, peritty ominaisuus.

Se on perusmotivaatio, joka ohjaa kaikkia toimintojamme enemmän tai vähemmän. Satuu vaan olemaan niin, että rakkaus itsessään, siinä muodossa kun me sen tunnemme, on hyvin uusi "keksintö". Avioliittokin on hyvin myöhäine4n keksintö, vasta alkukirkon ajoilta ja yhä edelleen monissa uskonnoissa on miehillä moniavioisuus vrt. Kauan sitten alueen hallitsijalla oli luonnostaan nk.

Hän sai ensimmäisenä astua immen, minkä jälkeen nainen oli sitten parisuhde kelpoinen. Ei tarvitse mennä kuin parisataa vuotta taaksepäin niin vaikkapa Suomessa parisuhde syntyi suunnilleen tähän tapaan: KOitetaan pysyä asiassa eli siinä, miksi mies hakee vierasta pimppaa. Lajin säilymisen kannalta ei ole olennaista, että laji kykenee ajattelemaan säilymistä. Riittää kun perusreaktiot ovat vieteissä.

Uros siis todellakin hakee "alkukantaisesti" seksistä saamaansa nautintoa ajattelematta sen kummemmin liittyvän mihinkään muuhun. Kun nuoret miehet alkavat seurustella, heille tärkeintä on se nainen. Hei, mä olen hauska ja villi nainen, nyt etsikossa mies jolla ei olis kaiken maailman ongelmat avainsanat: Hei vaan, olen villi seksikäs ja nauttiva, mun käsissä ja suussa sulla on sellainen taivaallinen olotila.

Olen 26v tumma vapaa hoitoalan neito. Täällä olisi hyvä paikka sinulle mies. Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä. Vielä sulaa sokeri suussa ja elämä maistuu. Olen tumma ja hyvässä kunnossa oleva nainen. Hei, mina olla tyosa kayva kiinalaine naine ja osata aika huva soomi. Mina haluta soomi mies. Tai ainakin antaa mun vilvotella: Vaikka olen nuori niin silti mulla ois menomonot jalassa joka suuntaan, opeta mulle kaikkea kivaa ja mukavaa Nyt olis tarjolla erittäin naisellinen ja vapaa nainen Olen ihan katseenkestävä nainen, 33v.

Hei, mä kehrään kun kissa kun hyväilet mua, olen nautinollinen mirri neito ja kaipaan sitä kuumaa kollia mouramaan kanssani. Laita viestiä niin sovitaan lisää. Moikka, olen 25v vaalea sinkku. Kesäheila olis ihan mukava olemassa ja voidaan me jatkaa vaikka talveenkin. Olen mukava ja kaunis nainen, avoimella mielellä ja ihanaa miesseuraa etsimässä. Valokuvauksen parissa työskentelevä kiva tyttö, hakee estotonta miestä malliksi , ihan omaan käyttöön 24v villi opiskelija neitokainen tietää kyllä ne kaikki herkät paikat miten sut kuumennetaan villiksi.

Moikka mies, etsin miestä elämäni sulostuttajaksi. Olen kuuma villi ja vapaa nainen, ja rakastan kaikkea kivaa tekemistä seksistä seikkailuun. Antavainen nainen täällä odottaa salarakasta. Jos olet edes vähän samalta suunnalta, niin ota yhteyttä kiireesti. Rakastan punaisia kauniita alusvaatteita ja niitä minulla riittää. Saanko esitellä sulle varastoni. Nuori neiti on vasta nupullaan, opettelen elämän suuria salaisuuksia ja siihe avuksia haen osaavampaa kumppania.

Olen ilonen ja lupsakka luonne ja nyt olisi hakusessa kumppani rinnalle. Ihan tavallinen mies sopii oikein hyvin. Sina tahro kilti tytö joka on hyva seksisa? Teke hyvä ruoka ja on sun tyto? Mina tahro suomi mies, ota minusta hyva vaimo! Mun elämässä ois miehen paikka avoinna.. Ja vaikka kaksikin Mun kanssa takuulla yllätyt iloisesti! Mies, jos tykkäät hepenistä, satiinista ja pitsistä. Sukkanauhoista ja korseteista, niin tule ja puserra muodokasta naista.

Moi, olen hakemassa salaista seuraa arjen tylsyyteen. Löytyisikö samoin tuntevaa miestä, jos kolahti niin ota yhteyttä. Nyt on potkua rinnoissa, ihan molemmissa ja muutenkin hormoonit hyrrää. Sinkku v Hoikka Normaalivartaloinen. Hei, kohtalon lapsi täällä huhuilee itselleen sellasta mukavaa urosta.

Parempi jos nuorempi kuin minä. Tule yksin tai kaksin. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä. Valloita minut niin puoli valtakuntaa on sinun. Ei muita lypsettäviä kuin minä avainsanat: Saat olla vanhempi ja kauempaakin, kunhan tulet luokseni. Haloo mies, täällä iloinen tyttö vailla omaa kultaa.

Ikää kohta 40 ja haluja niin, että heikottaa.. Vilkas, isopovinen, naisellisen muodokas, herkkupeppu. Jos kiinnostuit minusta, niin laita viestiä tulemaan, odottelen. Olen tumma exoottinen 40v ja erittäin eroottinen. Leskirouvan syli se on lämpöinen. Haluaisitko kokeilla sopivatko systeemit yhteen?

Sopivasti pyöreä, siis ihanan pehmoinen. Olisiko miestä joka haluaisi juuri minut omakseen. Heitä viestiä niin tutustutaan toisiimme. Nyt olis tarvetta kivaan sexi kaveriin, halut on vielä kovat.

Ikä on ihan sivuseikka, eiks vaan. Vielä kaipaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ainakin sänkyyn. Joten, nuoret miehet on tällä mummolla mielessä.

Reissunainen tahtoo miestä kiihkeille päiväkahveille, tuo sinä kerma tullessasi, minulla on torttua. Karannut ja eronnut 38v kuuma nainen vailla miestä, pesänrakennus mielessä minulla, olisko sinullakin?

Varattu nainen kaipailee salaista seuraa. Olisi kiva kun voisin tulla luoksesi. Olen afrikkalaista alkuperää oleva kuumaverinen nainen. Haluaisin suomalaisen miehen, tositarkoituksella. Tummahiuksinen Sinkku Normaalivartaloinen v Eteläsuomi. Eronnut nainen kaipaa vauhtia ja vaarallisia tilateita. Eniten kaipaan sinun kainaloosi.

Tummahiuksinen v Eteläsuomi Normaalivartaloinen Eronnut. Etsikossa on reipas ja liikkuva mies joka kestää tällaisen villin tytn vauhdissa. Osaan minä rauhoittuakin, sinun kanssasi. Ehkä molemmat löydämme sen näin. Mä olen kiva 32 v nainen ja osaan olla monessa mukana. Kokeiltaisko sovitaanko toisillemme, ei sitä muuten tiedä. Olen varattu nainen ja haluan seksiä paljon enemmän kuin kotona saan Kun etsit naista joka on kokkaustaitoinen ja nuori ja seksikäs. Niin mun kanssa onnistuu kaikki hauska.

Hei kevät tulee keikkuen ja pesänrakennusvietti iskenyt kovasti. Nyt löytyi nainen jolla on todella suuret rinnat ja kaikenlisäksi vielä luomut, sopii tulla vaikka koittamaan. Ja haluat maistella kuoharia kivoista paikoistani, vai ryystätkö perinteisesti korkkarista.

Aikuinen nainen etsii aikuista miestä , ja tietysti helliin ja herkkiin aikuisten leikkeihin. Mulla ois pyyntö soma, oisitko mun kulta oma? Kaiken sulle antaisin jos mua käsilläsi kantaisit.. Olen tumma kaunotar, etsin miestä kaiken kivan merkeissä,otathan yhteyttä? Mitä nopeemmin sen parempi: Oon nätti tummaihoinen tyttö, joka kaipaisi seuraa ihanasta suomalaismiehestä, näytä mulle parhaat puolesi! Kaunis ja seikkailunhaluinen nainen etsisi seuraa kesän korvalla.

Olethan rohkea kokeilemaan uutta? Pirtsakka 3-kymppinen vaaleaverikkö etsisi miestä tositarkoituksella, mutta ei tosikkona! Olen kaunis ja siro nainen, joka kaipaisi miestä kanssaan peiton alle. Haloo onko ketään hellyydenkipeää miestä vapaana,joka haluis tutustua ihanaan vaaleaan naiseen tositarkoituksella?

Kanssaseikkailija haussa, otatko haasteen vastaan? Ottaisko joku mut kainaloon ja rutistais oikein kunnolla. Varatulle naiselle tuhmaa salaista seikkailua? Jos olet luotettava ja halukas mies niin tekstaa mulle heti, seikkaillaan yhdessä Ja tahdon juuri sinut! Tummahiuksinen v Sinkku Seikkailu. Kaunis vanhempi nainen joka haluaa nauttia elämästä kanssasi. Annathan mun tuntea ihanuutesi heti!

Olen pieni ja siro nainen, mutta en suinkaan arkajalka. Etsin tosimiestä elämäni kaikille osa-alueille! Lähdetkö kanssani villiin seikkailuun? Täytin just 18 joten nyt vois pitää hauskaa Yh-äiti kaipaa ajatuksen vaihtoa sun kanssa arjen keskellä ; Jos olet rohkea niin soita mulle ;. Moi, onko urheilullisia miehiä tarjolla? Mun lajit on sänkypaini ja yöjuoksu.

Vapaa ja villi nainen etsii seuraa. Ota rohkeasti yhteyttä, lupaan että en purase ainakaan kovaa, pusi pusi. Miestä vailla on povekas villikissa jonka päätä ei huimaa hurjemmassakaan menossa!

Päiväkahviseuraa seuranhakuilmoitukset vanhempi nainen etsii nuorta miestä -

Pettäjä naiset varmaan pitää naulata tisseistä lattiaan? Varattu v Hoikka Vaalea Pohjoissuomi Seikkailu. Oletko hakenut asiaan ammattiapua? Ihan sama oletko darwinisti vai mikä, mutta naisesta ja naisen seksuaalisuudesta et tiedä etkä voikaan tietää juuri mitään. Vaikka olen nuori niin silti mulla ois menomonot jalassa joka suuntaan, opeta mulle kaikkea kivaa ja mukavaa Nyt olis tarjolla erittäin naisellinen ja vapaa nainen Jos olet luotettava ja halukas mies niin tekstaa mulle heti, seikkaillaan yhdessä Mies kuitenkin elättelee toivoa ja yrittää saada seksielämän toimimaan perheessä. On tullut hankittua rasittavia vastuita. Pornoakin katsotaan, ainakin salaa. Mistä tuo ajatus on peräisin? Päälle tulee vielä ajatukset, että minkälaisessa törkytoosassa se mies on vehjettään uittanut ja tarttuuko vaimoon tauteja vai ei.

He ovat olleet puutteessa jo niin kauan, että ovat sängyssä kaikkein kiihkeimpiä. Yksi kahdestakymmenestä voi olla sellainen vielä kolmen vuoden yhteiselon jälkeenkin.? Siksi naiset menevät ja etsivät ja pettävät jos se Omakin mies yleensä on aluksi antanut ymmärtää ja ollutkin kun on nähnyt vielä vaivaa ollut hyvä rakastaja. Ei siksi että yksi ei riittäisi niinkuin miehillä on vaan siksi että se oikea löytyisi. Ottakaa miehet itsellenne oikeanlaiset vaimot, sellaiset jotka pystyy vastaamaan haluihinne, eikä pitareita ja kiukkupussia niin seksi maistuu aina.

Näissä keskusteluissa tulee lopulta aina vastaan edellisen tapaiset kommentit. Se on vaan kumma, että tällaisia naisia on vain tarinoissa ja forumeilla eikä tosielämässä lainkaan. Naisilla totuuden myöntäminen näyttää olevan vaikeaa. Nainen sanoo, että viimeviikollakin puputeltiin ihan koko ajan. Sitten eukko menee keittiöön ja ukko kertoo niin, että keskiviikkona vähän kähmittiin ja siinä kaikki.

Olen ymmärtänyt, että etelämmässä, latinalaisissa maissa naiset ovat kulttuurilllisesti kiihkempiä. Brasilialainen tuttuni kertoo rakastelevansa melkein päivittäin ja pariskunta on lähemmäs ellei yli Nainen näyttää kyllä vähän nuoremmalta.

Tässä mies puhuu asiasta, josta ei oikeastaan tiedä mitään. Väittää, että vain miehellä olisi kiinnostusta ja haluja seksiin. Tuo on sitä ajattelumallia, että naisella ei edes saisi olla seksuaalisia haluja.

Sellainenhan laittaa miehen alttiiksi epäonnistumiselle ja sille kauhealle ajatukselle, ettei pystykään kestävässä parisuhteessa tyydyttämään aidosti halukasta naista. Siksi kertakäyttösuhteet on niin kiinnostavia, kun niissä miehen ei juuri tarvitse ottaa vastuuta omasta kyvykkyydestään ja voi kuvitella rauhassa, että vieras nainen nauttii meikäpojan touhuista. Minkälaisia naisia sä itse olet elämäsi varrella kohdannut, kun kuvittelet naisten yleensä olevan pelkästään haluttomia?

Voi olla, että tänne palstalle ei aidot hotit panomiehet paljon kirjoittele. Niillä taitaa olla omassa elämässään ja pitkässä liitossaan edelleen kivaa naisensa kanssa. Toisissa miehissä on sitä jotain, joka jaksaa kiihottaa naista vuodesta toiseen. On miehiä, jotka vain ovat haluttavia ja joiden kanssa seksi on erittäin hauskaa. Sinun tapaisia äijiä, jotka lankeavat naisten teeskentelyyn on maailma täynnä.

Ja kyllä osaava mies saa naisen laukeamaan, mutta pointti on se, ettei se merkitse sittenkään naiselle läheskään niin paljon kuin mies toivoisi. Naisen motiivit seksissä ovat suhteessa, turvallisuudentunteessa, läheisyydessä ja saadussa huomiossa eikä niinkään suorassa fyysisessä nautinnossa. Kyllä minun puolestani naisella saa olla seksuaalisia haluja, mutta alan olla jo vaan niin kyyninen näiden krijoitusten suhteen, kun tosielämä kertoo muuallakin kuin omalla osallani, ettei nainen ole yhtä kiinnostunut seksistä kuin mies.

Tämänkin säikeen aloituskysymys on että miksi mies hakee seksiä suhteen ulkopuolelta - mot. Mies ja nainen eivät ole samanlaisia. MIehen perimmäinen motiivi on naisen jaagaaminen ja naisella taas perillisten hoitaminen.

Katso mitä tahansa isoa nisäkäslajia ja asia on näin. Se miten käytännössä miehet ovat "uskollisia" on kulttuurisidonnaista eikä luonnollista eikä tätä muuta mikään naisten itsepetos. Turha väittää, että miehelle on pääasia mahd. Suurimmalle osalle miehistä riittää just tasan se yksi nainen, jos sen kanssa menee hyvin ja saa tarpeeksi seksiä. Itse ainakaan en haluaisi lähteä kokeilemaan onneani kaikenmaailman tautien suhteen jaagaamalla uusia ja uusia naisia.

Ihminen osaa jotkut ainakin jo vähän ajatella, eikä lennä pelkkien vaistojen varassa.. Oletan, että olet mies. Mistä sinä voi tietää kuinka paljon seksi naiselle merkitsee? Mistä sinä voit tietää mitkä naisen motiivit seksissä ovat? Kiinostaisi tietää monenko naisen kanssa olet ylipäänsä elämäsi aikana ollut läheisessä kontaktissa, kun esität jotain tuollaista yksisilmäsitä soopaa.

Ilmeisesti kohdallesi ei ole koskaan osunut sellaista naista, joka nauttii elämästään, on sovussa itsensä kanssa, pitää seksiä ihanana asiana, on tarkka minkälaisen miehen kanssa ryhtyy lähempään suhteeseen. Oisko niin, että et millään lailla vedä puoleesi sellaisia naisia. Ei kai ihminen mikään eläin ole. Jos me lähdetään siitä, että ihminen käyttäytyy samojen viettien ja vaistojen mukaan kuin eläinkunnassa tapahtuu, ei me paljon apinaa kummempia sitten ollakaan.

Mikä sitten erottaa ihmisen eläimestä? Rakkaus on ihmiselle ominainen piirre. Mitä muuta me miehet ja naiset koko elämämme etsimme kuin rakkautta? Ei kai miehellekään pelkkä siemensyöksy satunnaisen kumppanin kanssa riitä tekemään elämästä elämisen arvoista. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ja kyllä ihminen on ihan eläin siinä missä muutkin. Samoja DNA-ketjulakeja kaikki noudatamme, sama fysiologinen solurakenne ja niin poispäin.

Ihminen on vain kehittynyt aivojensa osalta pisimmälle. Nyt näyttää siltä, että kaikki eivät ole huomanneet pointtiani. Olen nimenomaan korostanut sitä, että nykyihminen käyttäytyy yhtesikuntasopimuksen mukaan. Se tavallaan erottaakin meidät muista eläimistä. Turha yrittää nostaa ihmistä eläinten yläpuolelle. Ei ole toisaalta tyhmempää eläintä kuin ihminen, ei raadollisempaa, ei julmampaa kuin ihminen.

Älykäs ihminen yrittää tuhota koko ekologisen systeemin omalla itsekkyydellään. Loppujen lopuksi ihmisen inhimillisyys on aika ohutta, kun katsoo suurta kuvaa.

Mistä voin tietää, ettei seksi ole naiselle yhtä tärkeää kuin miehelle? Darwinistinen näkökulman on hyvin tieteellinen. Perusajatus on se, että ominaisuudet, jotka ovat eduksi eloonjäämiskamppailussa voittavat ja oliot ja yksiköt erikoistuvat siihen tilaan, mikä niille annetaan. Mies jaagaa naista, nainen jaagaa perillisiä. Edellisessä naisen rooli on hivenen liian yksinkertaistettu. Nainen myös kantaavastuuta siitä, että perillisille syntyy turvallinen kasvualusta.

Siksi hirvinaaraat valitsevat voittavan uroksen ja siksi naiset kirkuvat miljonäärirokkareita ja antavat miljonäärikiekkoilijoille sun muille turvallista tulevaisuutta lupaileville sumeilematta. Mitä pidempi suhde on ollut kysesssä sen selvemmin on tullut näkyviin, että naisen kiinnostus seksiin on ohut.

Subjektiivisesti olen kokenut, että naisen kiinnostus seksiin liittyy hänen turvallisuuden tarpeeseensa. Hänelle seksi on ikäänkuin suhteen turvaaamista. Älkääkä sanoko, että olisin huono sängyssä, kun en ole. Se on erilaiset viittaukset siihen, kuinka vähän seksiä saa: Nyt on lapsia eikä seksiä", "Me naidaan aina kahdesti: Tämä on aihe, joka on niin yhteinen kaikille vakiintuneille miehille.

Luvut eivät ole ristiriidassa, mitä vanhampaa parisuhdetta katsotaan sitä enemmän tilaisuuksia pettää on tullut. Eilen naimisiin menneistä ei varmaan kukaan ole vielä kerinnyt pettämään, mutta 20 vuotta eteenpäin - ja huh. Ei tarvitse edes viitata mihinkään erityiseen tutkimukseen. Sen kun ottaa vaan jonkun käteen niin tulos on aina sama. Eläinlajeja, joilla naaras saa ylipäätään orgasmin on hyvin vähän.

Sen sijaan eläinlajeja, joissa uros saa orgasmin on Miksi ihmisuroksella on suuri terska, johon on helppo saada miellyttävää ärsytystä ja miksi ihmisnaaraalla klitoris on piilossa ja pieni kuin nuppineulan pallo.

Voin sanoa omasta kokemuksestani senkin, että nainen, jolla on anatomisesti klitoris hvin "tarjolla" nauttii seksistä avoimemmin kuin sellainen, jolla se on ravapeitteiden sisällä tai muuten anatomisesti vaikeasti tavoitettavissa. Mutta aina se on enemmän tai vähemmän piilossa paitsi sitten äärimmäisen kiihoittuneena joillain esillä hieman.

Kyllä sä nyt itse olet tainnut missata koko pointin. Tai mistäs minä tiedän millä tasolla sun kehitys on. Ajattelin vain, kun osaat kirjoittaa ja lukeakin ja ilmeisesti ymmärrät puhetta.

Avioliitonkin olet solminut vaimosi kanssa eli jotain rakkauden tapaista tarvettakin on ollut. Jos lähdemme väittämään, että ihminen ei ole mitään muuta kuin eläin, emme liioin pysty löytämään mitään muuta.

Kaksi miestä meni rabbin puheille. Toinen väitti, että naapurin kissa oli syönyt häneltä kaksi kiloa voita. Kissan omistaja sanoi, ettei kissa edes pitänyt voista. Rabbi punnitsi kissa ja katso, se painoi tasan kaksi kiloa. Ihan sama oletko darwinisti vai mikä, mutta naisesta ja naisen seksuaalisuudesta et tiedä etkä voikaan tietää juuri mitään.

Sulla on joku muutaman naisen kokemus, joka on mennyt kiville. Mutta tiedätkö edes sitä, kuinka nämä tuntemasi naiset ovat onnistuneet muiden miesten kuin sinun kanssasi.

Sä yrität todistella teorioillasi ja pitkillä sepustuksillasi, että naiset ovat sitä taikka tätä yleispätevästi. Mutta tosiasiassa sulla voi olla jonkilaista kokemusta ja mutu-tuntumaa vain siitä, miten sä olet näitten kohtaamiesi naisten kanssa seksissa onnistunut. Et ilmeisesti kovin kaksisesti. Olis mielenkiintosita kuulla niitten miesten kommentteja naisten seksuaalisuudesta, joilla menee hyvin naisten kanssa ja suhteet on onnellisia. Kumma juttu, kun kysytään ja sitten vastataan niin ei hyväksytä vastausta.

Kysytiin miksi mies hakee seksiä avioliiton ulkopuolelta. Ja kun minä sitten selitän, mikä se ajava voima siellä miehen tiedostamattomassa mielen osuudessa ajaa, niin sitten ei kestetä kuulla. Tämä on niin tyypillistä naisille.

Jos parisuhteessa yrittää ottaa puheeksi seksin niin eukko hiljenee eikä suostu puhumaan mitään. Ja sitten täällä palstoille esitetään ihan muuta. Miehet, jotka lukevat tätä viestintää voivat mielessään vaikka kysyä, kuinka moni nainen on osannut ottaa suihin hyvin. Hyvin hyvin hyvin harva. Naisilla ei ole motivaatiota siihen, kun taas mies suuhyvittelisi mielellään vaikka kuinka. Niin ihania ja niin kamalia ja pettävät itseään aivan sumeilematta.

Moni kakku päältä kaunis, sisältä silkkaa sohjoa. Kokenutta rakastajaa ei kannata sahata silmään teeskentelmällä orgasmia, koska sellainen on jo oppinut ehdan orgasmin tunnusmerkit. Kysykääs nyt naiset itseltänne, oletteko mahdollisesti teeskennelleet joskus sängyssä. Arvatkaas, onko se partnerinne teeskennellyt. Aivan oikein - ei.

Se ei yksinkertaisesti onnistu mieheltä. Ilman huippua ei ole lentävää mälliä. Mä en enää jaksa vastailla näihin. Kun kysyttiin, niin vastasin. Oma on ongelmanne, jos totuutta ei uskalla katsoa silmiin. Itse yrität esittää miehen eläimenä, joka tökkii mitä sattuu, koska vaistot näin ohjaavat. Itse väittäisin, että rationaalisena olentona miehen ei tarvitse juosta ympäriinsä, jos kotona on tarjolla nautittavaa seksiä.

En usko, että suuri enemmistö miehistä pettäisi pettämisen ilosta näitäkin tietysti löytyy tai että mies on vaan niin tyhmä, että se menee eläimellisten vaistojen mukana kykenemättä ajattelemaan. Mitäs tyhmää vaistojen seuraamisessa on? Onhan se jo nähty, mitä siitä seuraa kun, ihminen kuvittelee olevansa viisaampi kuin luontoemo. Nyökyttelet vaan päätäsi ja sanot "juu, kyllä tiedän", vaikket todellisuudessa ymmärräkään kuinka erilaisia me naiset olemme.

Nainen nimittäin kyllä menee vieraisiin. Ei välttämättä seksin puutteesta, vaan rakkauden puutteesta. Ja seksikin maistuu taas. Kuvitteletko, että esittämäsi väitteet on jotain yleispäteviä tosiasioita? Sä kirjoitat naisen seksuaalisuudesta niin höpöä juttua, ettei siihen voi kuin esittää naisen oman näkökulman.

Kuvitteletko, että kun sulla menee seksissä huonosti naisesi kanssa, se on a yksinomaan naisesi vika ja b kaikki naiset kaikissa miessuhteissaan olisivat pihtareita.

Jos sulta ei ole osattu ottaa suihin, voi silti joku toinen mies hyristä onnesta oman naisensa suihinotosta. Ootko muuten kysynyt vaimoltasi miltä hänestä tuntuu, kun annat hänelle suuseksiä. On siinä tietysti se ero, että jos me tosiaan elettäis pelkän biologian ja vaistojen varassa, eikö me silloin oleskeltais vielä luolassa, ei olis tulentekovehkeitä, ei työkaluja, ei pyörää, ei symboleja.

Ihminen on ollut hyvin uhanalainen laji, jonka on tarvinnut tappamalla hankkia ravintoa. Jos naisia olisi käytetty näissä tehtävissä, se olisi merkinnyt sukukunnan sammumista.

Lisääntyminen riippui kriittisesti vain naisten määrästä, joten miehen henki oli evolutiivisesti hyvin halpa. Allekirjoitatko siis edelleen myös tämän ajatuksen? Valitettavasti monen miehen kohdalla asia on juuri näin, se eläimellinen apina lyö itsensä läpi jolloin ihminen alkaa käyttäytyä simpanssin tavoin. Ja nehän käyvät naapurilaumassa naimassa salaa. Tällainen käyttäytyminen on evoluution kannalta hyvä, koska näin laumasta ei tule sisäsiittoista, ts.

Mitenkäs se on, että paritteleeko eläimet puhtaassa huvittelumielessä läpi elämänsä vai onko heidän viettiensä perustana lajin säilyminen eli jälkeläisten siittäminen?

Tuskin sinä siitosmielessä sieltä naapurilaumasta niitä naaraita metsästät. Olen ymmärtänyt, että vieraissa käyvien miesten motiivi on enemmän huvipuolella. Seison periaatteitteni takana myös silloin, kun ne ovat vastaan omaa etuani. Mutta siitä, että ihminen on ollut uhanalainen laji en ole ihan samaa mieltä. Täytyy vähän tutkia ja miettiä ennen kuin otan lopullisemman kannan tuohon kohtaan.

Nykytietoni varassa ihminen ei ole missään vaiheessa ollut uhanalainen. Tavallaan on totta, että mies on vain siemenpussi. Nisäkkäiden ulkopuolella mehiläisissähän on juuri tällainen metodiikka vallalla. Kun kuningatar on hedelmöitetty, urokset ovat turhia ja ne pistetään kuoliaaksi. Hämähäkkinaaraat tappavat uroksen hetikohta sekstailun jälkeen ja varastoivat äijän pentujen ruoaksi.

Alkuperäinen kysymys oli se, että miksi mies menee vieraisiin. Se on ehkä kristillisen kulttuurin ei tosin kaikkien lahkojen moraalin vastaista, mutta tutkimalla meille läheisiä isoja nisäkäitä, näemme paljon sitä, mitä primitiivisimmät perityt kodit meitä ajavat tekemään. Minun kirjoitukseni ei ole puolustuspuhe vaan yksinkertaisesti selitys, miksi mies käy vieraissa. Olen vastannut alkuperäiseen kysymykseen perustaen näkemykseni lähinnä darwinismiin. Ei tällaisessa keskustelussa tarvitse mennä henkilökohtaisuuksiin.

Ja tiedoksi, todellakin, olen hyvin taitava cuninlinguksessa, mutta pelkkä tekniikka ei riitä vaan naiselle pitää luoda aina tunnelma. Miehen kiihoittumista johdetaan munaskuista, naisen kiihoittumista päästä.

Mutta kun nyt itse otit esille omat rakastajan taitosi niin edelleenkään et voi puhua kuin omasta puolestasi, että olet taitava siinä taikka tässä seksitempussa. Olet sitä varmaan omasta mielestäsi, mutta vain nainen pystyy määrittelemään sen oletko sitä oikeasti. Sulla on kova vimma kertoilla naisille mitä me seksuaalisesti olemme, miten meidän pitää tuntea, miten meitä voi kiihottaa. Emmeköhän me itse tiedä sen asian parhaiten. Sinä puhut pelkkien luulojesi, oletustesi ja muodostamiesi mielikuvien perusteella.

Niillä ei välttämättä ole mitään tekemistä naisen todellisuuden kanssa. Tuskin selityksesi miehen vieraissa käynnille eläinkunnan ja viettijärjestelmän avulla on kuitenkaan kovin pätevä saati kattava.

Unohdat kokonaan ihmisen psykologisen ja jopa sosiologisen ulottuvuuden sekä ihmisyyden itsessään. Miehen vieraissa käymiselle ja puolison pettämiselle on erittäin arkinen selitys. Se kertoo siitä, että mies hakee jännitystä vakisuhteen ulkopuolelta, koska suhteen tunneilmasto on pariskunnan kykenemättömyyden johdosta rakkaudeton - ei pystytä osoittamaan tunteita eikä myöskään viestimään asioita avoimesti.

Ei ole elävää yhteyttä puolisoiden välillä. Vieraissa käyminen on siis lähinnä itsepetosta, joka voi vahingoittaa molempia puolisoita. Uskottomuus voi olla myös merkki eräänlaisesta keskenkasvuisuudesta: Kehittymätön vastuuntunto altistaa helposti ulkopuolisille suhteille.

Turha tähän mitään Darwinia on sekoittaa. Niin vai onko tuo sinun selityksesi itsepetosta? Seksuaalinen tarve on ihan samanlainen vietti kuin ravinnontarve. Se kumpuaa yhtä syvältä. Jostain niin syvältä, ettemme edes itse tiedä sitä. Se on synnynnäinen, peritty ominaisuus.

Se on perusmotivaatio, joka ohjaa kaikkia toimintojamme enemmän tai vähemmän. Satuu vaan olemaan niin, että rakkaus itsessään, siinä muodossa kun me sen tunnemme, on hyvin uusi "keksintö".

Avioliittokin on hyvin myöhäine4n keksintö, vasta alkukirkon ajoilta ja yhä edelleen monissa uskonnoissa on miehillä moniavioisuus vrt. Kauan sitten alueen hallitsijalla oli luonnostaan nk. Hän sai ensimmäisenä astua immen, minkä jälkeen nainen oli sitten parisuhde kelpoinen. Ei tarvitse mennä kuin parisataa vuotta taaksepäin niin vaikkapa Suomessa parisuhde syntyi suunnilleen tähän tapaan: KOitetaan pysyä asiassa eli siinä, miksi mies hakee vierasta pimppaa.

Lajin säilymisen kannalta ei ole olennaista, että laji kykenee ajattelemaan säilymistä. Riittää kun perusreaktiot ovat vieteissä. Uros siis todellakin hakee "alkukantaisesti" seksistä saamaansa nautintoa ajattelematta sen kummemmin liittyvän mihinkään muuhun. Kun nuoret miehet alkavat seurustella, heille tärkeintä on se nainen.

Siis että on joku jota helliä ja rakastella, josta saa pitää huolta ja naida sydämensä kyllyydestä. Ja kun sänkyyn päädytään niin lapset ovat niin kaukana mielestä kuin olla voi.

Sängyssä mies hakee olotilaa, jossa hän on täysin viettiensä ja vaistojensa varassal. Vasta kun se pienokainen on ensi kertaa sylissä, aukeaa miehen silmät uuden elämän ihmeelle. On myös yhteiskuntia, kulttuureja, joissa nainen on ollut ja on valikoija. En ymmärrä, mitä tekemistä sillä on, että kumpi valinnan tekee. Eikä kyseessä ole minun mallini vaan ihan luonnossa yleisesti esiintyvä isoilla nisäkkäillä toimiva malli.

Luonnossa naaras tekee valinnan esimerkiksi lintujen kohdalla, mutta linnut ovat geneettisesti lähempänä dinosauruksia kuin nisäkkäitä. Isoissa nisäkkäissä toimii laumamalli, joissa voittajauros ottaa naaraat. Monissa näissä tapauksissa naaras pystyy kieltäytymään esimerkiksi hirvieläimissä, mutta kiima on sen verran voimakas, että lopulta näin harvoin käy.

Uros vain odottaa koska aika tulee. Esimerkiksi leijonissa naaras ei voi edes kieltäytyä. Urosleijona tappaa ensin pennut, jotka ovat toiselta urokselta. Ei minulla ole mitään syytä kieltää sitä, etteikö ihmisissä naaras yleensä tee valintaa. Urokset mittelevät ja tekevät vaikutusta ja naaras valitsee sitten lupaavimman. Jotenkin sekin on meidän geeneissämme perintönä. Hyvät tissit, posliinipillu ja rajut otteet tarvittaessa ;.

Olen kiva nainen ja etsin hyvää seuraa, olen nainen joka tykkää kaikesta kivasta hulluttelusta. Oon tumma ja tulinen, eksoottinen kaunotar vailla ihanaa miesseuraa. Hei, löytyykö kivaa miestä mulle? Kiva, söpö ja siro thai-tyttö miesseuraa vailla. Näytä mulle millaisia suomimiehet on parhaimmillaan.

Olen asunut suomes melkein koko ikäni ja sinkku vielä. Valkoiset legginsit ja sukkikset saa mut bussissakin ihan märäks! Alla ei tietenkään pikkareita vaan ihana posliini!

Moi, 30v ja valmis rauhoittumaan ihanan naisen kanssa. Ota yhteyttä jos tunnet samoin. Moro, mukava mies 03 alueelta etsimässä kivaa elämän sulostuttajaksi. Olen 40v ja eronnut, ei alko ongelmaa. Täällä on nuori virolainen sinkkunainen vailla suomimiesta.

Mimmonen mies oot, missä asut? Hei, mä olen hauska ja villi nainen, nyt etsikossa mies jolla ei olis kaiken maailman ongelmat avainsanat: Hei vaan, olen villi seksikäs ja nauttiva, mun käsissä ja suussa sulla on sellainen taivaallinen olotila. Olen 26v tumma vapaa hoitoalan neito. Täällä olisi hyvä paikka sinulle mies.

Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä. Vielä sulaa sokeri suussa ja elämä maistuu. Olen tumma ja hyvässä kunnossa oleva nainen. Hei, mina olla tyosa kayva kiinalaine naine ja osata aika huva soomi.

Mina haluta soomi mies. Tai ainakin antaa mun vilvotella: Vaikka olen nuori niin silti mulla ois menomonot jalassa joka suuntaan, opeta mulle kaikkea kivaa ja mukavaa Nyt olis tarjolla erittäin naisellinen ja vapaa nainen Olen ihan katseenkestävä nainen, 33v. Hei, mä kehrään kun kissa kun hyväilet mua, olen nautinollinen mirri neito ja kaipaan sitä kuumaa kollia mouramaan kanssani. Laita viestiä niin sovitaan lisää. Moikka, olen 25v vaalea sinkku. Kesäheila olis ihan mukava olemassa ja voidaan me jatkaa vaikka talveenkin.

Olen mukava ja kaunis nainen, avoimella mielellä ja ihanaa miesseuraa etsimässä. Valokuvauksen parissa työskentelevä kiva tyttö, hakee estotonta miestä malliksi , ihan omaan käyttöön 24v villi opiskelija neitokainen tietää kyllä ne kaikki herkät paikat miten sut kuumennetaan villiksi.

Moikka mies, etsin miestä elämäni sulostuttajaksi. Olen kuuma villi ja vapaa nainen, ja rakastan kaikkea kivaa tekemistä seksistä seikkailuun. Antavainen nainen täällä odottaa salarakasta. Jos olet edes vähän samalta suunnalta, niin ota yhteyttä kiireesti. Rakastan punaisia kauniita alusvaatteita ja niitä minulla riittää.

Saanko esitellä sulle varastoni. Nuori neiti on vasta nupullaan, opettelen elämän suuria salaisuuksia ja siihe avuksia haen osaavampaa kumppania. Olen ilonen ja lupsakka luonne ja nyt olisi hakusessa kumppani rinnalle. Ihan tavallinen mies sopii oikein hyvin. Sina tahro kilti tytö joka on hyva seksisa? Teke hyvä ruoka ja on sun tyto? Mina tahro suomi mies, ota minusta hyva vaimo! Mun elämässä ois miehen paikka avoinna.. Ja vaikka kaksikin Mun kanssa takuulla yllätyt iloisesti!

Mies, jos tykkäät hepenistä, satiinista ja pitsistä. Sukkanauhoista ja korseteista, niin tule ja puserra muodokasta naista. Moi, olen hakemassa salaista seuraa arjen tylsyyteen. Löytyisikö samoin tuntevaa miestä, jos kolahti niin ota yhteyttä.

Nyt on potkua rinnoissa, ihan molemmissa ja muutenkin hormoonit hyrrää. Sinkku v Hoikka Normaalivartaloinen. Hei, kohtalon lapsi täällä huhuilee itselleen sellasta mukavaa urosta. Parempi jos nuorempi kuin minä. Tule yksin tai kaksin. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä. Valloita minut niin puoli valtakuntaa on sinun.

Ei muita lypsettäviä kuin minä avainsanat: Saat olla vanhempi ja kauempaakin, kunhan tulet luokseni. Haloo mies, täällä iloinen tyttö vailla omaa kultaa.

Ikää kohta 40 ja haluja niin, että heikottaa.. Vilkas, isopovinen, naisellisen muodokas, herkkupeppu. Jos kiinnostuit minusta, niin laita viestiä tulemaan, odottelen.

Olen tumma exoottinen 40v ja erittäin eroottinen. Leskirouvan syli se on lämpöinen. Haluaisitko kokeilla sopivatko systeemit yhteen? Sopivasti pyöreä, siis ihanan pehmoinen. Olisiko miestä joka haluaisi juuri minut omakseen. Heitä viestiä niin tutustutaan toisiimme. Nyt olis tarvetta kivaan sexi kaveriin, halut on vielä kovat. Ikä on ihan sivuseikka, eiks vaan.

Vielä kaipaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ainakin sänkyyn. Joten, nuoret miehet on tällä mummolla mielessä. Reissunainen tahtoo miestä kiihkeille päiväkahveille, tuo sinä kerma tullessasi, minulla on torttua.

Karannut ja eronnut 38v kuuma nainen vailla miestä, pesänrakennus mielessä minulla, olisko sinullakin? Varattu nainen kaipailee salaista seuraa. Olisi kiva kun voisin tulla luoksesi. Olen afrikkalaista alkuperää oleva kuumaverinen nainen. Haluaisin suomalaisen miehen, tositarkoituksella. Tummahiuksinen Sinkku Normaalivartaloinen v Eteläsuomi.

Eronnut nainen kaipaa vauhtia ja vaarallisia tilateita. Eniten kaipaan sinun kainaloosi. Tummahiuksinen v Eteläsuomi Normaalivartaloinen Eronnut. Etsikossa on reipas ja liikkuva mies joka kestää tällaisen villin tytn vauhdissa.

Osaan minä rauhoittuakin, sinun kanssasi. Ehkä molemmat löydämme sen näin. Mä olen kiva 32 v nainen ja osaan olla monessa mukana. Kokeiltaisko sovitaanko toisillemme, ei sitä muuten tiedä. Olen varattu nainen ja haluan seksiä paljon enemmän kuin kotona saan Kun etsit naista joka on kokkaustaitoinen ja nuori ja seksikäs. Niin mun kanssa onnistuu kaikki hauska. Hei kevät tulee keikkuen ja pesänrakennusvietti iskenyt kovasti.

Nyt löytyi nainen jolla on todella suuret rinnat ja kaikenlisäksi vielä luomut, sopii tulla vaikka koittamaan. Ja haluat maistella kuoharia kivoista paikoistani, vai ryystätkö perinteisesti korkkarista. Aikuinen nainen etsii aikuista miestä , ja tietysti helliin ja herkkiin aikuisten leikkeihin. Mulla ois pyyntö soma, oisitko mun kulta oma? Kaiken sulle antaisin jos mua käsilläsi kantaisit..

Olen tumma kaunotar, etsin miestä kaiken kivan merkeissä,otathan yhteyttä? Mitä nopeemmin sen parempi: Oon nätti tummaihoinen tyttö, joka kaipaisi seuraa ihanasta suomalaismiehestä, näytä mulle parhaat puolesi! Kaunis ja seikkailunhaluinen nainen etsisi seuraa kesän korvalla. Olethan rohkea kokeilemaan uutta? Pirtsakka 3-kymppinen vaaleaverikkö etsisi miestä tositarkoituksella, mutta ei tosikkona! Olen kaunis ja siro nainen, joka kaipaisi miestä kanssaan peiton alle.

Haloo onko ketään hellyydenkipeää miestä vapaana,joka haluis tutustua ihanaan vaaleaan naiseen tositarkoituksella? Kanssaseikkailija haussa, otatko haasteen vastaan? Ottaisko joku mut kainaloon ja rutistais oikein kunnolla. Varatulle naiselle tuhmaa salaista seikkailua? Luulis parikymppisten ja alle olevan miellyttämisenhaluisempia ja suostuvan auliimmin.. En ymmärrä miksi fantasiat pitäis toteuttaa just itsevarman ja komean miehen kanssa?

Luulis ujojen ja tavallisemman näköisten olevan miellyttämisenhaluisempia ja suostuvan auliimmin.. Ei naisten tarvi tollasia miettiä, useimmat naiset pitää fantasiat fantasioina, ei niitä ole tarkoituskaan toteuttaa.

Mutta jos haluaa toteuttaa, niin kuka tahansa mies on valmis mukaan. Ja hyvännäköisen kanssa ollaan sängyssä tietysti siks, että se kiihottaa enemmän. Koita löytää vaikka eläkeläistentansseista. Ei sellaisia kai nykyään ole enää Eläkeläiset pippaloi siellä missä kaikki muutkin. Siksi koska vanhemmat naiset on estottomampia ja ennakkoluulottomampia.

Olen myös mieltynyt enemmän kypsiin naisiin. Tarkoitan nyt enimmäkseen vuotiaita naisia mutta muutaman vuoden päälle viisikymppinenkin menee. Kyllähän alle nelikymppinenkin käy mutta kuitenkin itseäni reilusti vanhempaa naista haen. En mä sentään mitään eläkeläisiä kuitenkaan ole hakemassa. En ole koskaan saanut miehen kanssa orgasmia. Niin ja jos täältä nyt jotain sopivaa naisehdokasta sattuis löytymään niin voin sitten laittaa tähän seuranhakuilmoitukseni niin voidaan tutustua sitä kautta.

Täältä tosin nuo ilmoitukset poistetaan aika nopeasti. Oot kuitenkin vielä aika nuori, joten ihmettelen vaan sitä että miksi ihmeessä haet noin paljon itseäsi vanhempia naisia? Eikö sulle kävisi vaikka esim. He kuitenkin ovat jonkun verran sua vanhempia. No kyllä kai sekin käy mutta pääasiassa haen tuon ikäisiä naisia mitä ensin mainitsin. Joka kaupungissa on ns, puumien tanssipaikkoja siis sinne suuntaa.

Puumat tanssii siellä missä muutkin. Miten puumille voi olla omia tanssipaikkoja? Keskenäänkö ne siellä tanssii vai miespuumien kanssa? Olisko esim seurahuone hyvä paikka siihen tarkoitukseen? Tuo vanhempi nainen "opettaa" on niin ja näin.

Joskus oli vaihe milloin itsekin halusin kokeilla vanhempaa naista, joten ensimmäisen kerran olin 19 vuotiaana 14 vuotta vanhemman kanssa. Eipä ollut mitenkään erikoista, joitakin vuosia myöhemmin ollut muutamia siinä kolmenkympin paikkeilla eikä kokemusta ole ollut mitenkään erikoinen. Osa vanhemmista naisista on kokemattomia. Ja saattaa haluta nuorempaa miestä siksi, että kokee nuoremman olevan jotenkin seksuaalisesti samalla taito- ja kokemustasolla kuin itse on.

Yleensä kylläkin nuoremmista miehistä kiinnostuneet naiset ovat ERITTÄIN kokeneita ja pitävät nuoremmissa miehissä siitä, että ovat miehen niskan päällä. Toisaalta haluaisivat samaan aikaan jotain sikakörmy äijää, joka alistaisi. Tämä on ihan näppituntumalla, sen mukaan, mitä olen nuoremmista miehistä pitäviä naisia joskus muutaman tavannut. Hassu yksityiskohta vielä, käytännöss kaikki näistä naisista, jotka ovat kertoneet pitävänsä nuoremmista miehistä, ovat olleet biseksuaalisia.

Olen nuori mies ja kokeilin joskus puumia, tosin minulla on kokemuksia nuorista naisista enemmän. Jättäkää väliin tuollaiset elämän ehtoo puolen kuivuneet uomat. Itseänikin kiihottavat ja ovat aina kiihottaneet noin vuotta vanhemmat naiset. Kloppina himottelu kolme-neljäkymppisiä, nyt käy kun ikää on tullut lisää. Jos pidät ruskeista silmistä niin pidät eikä siinä auta selitellä mitään että miks ei siniset käy tai miksi et pidä niin paljon vihreistä silmistä.

Jokaisella on omat juttunsa. Ja oman kokemukseni mukaan vanhemmat ovat tosiaan estottomampia, tietävät mitä haluavat ja myös ottavat sen. Se on se kypsyys ja "aikuisuus" mikä vanhemmissa on se juttu, eikä sovi tietty unohtaa sitä tosiasiaa, siis ainakin itseni kohdalla, että hyvin säilynyt viisikymppinen pesee seksikkyydessä mennen tullen parikymppiset cosmo-tytöt.

Suurin ongelma on miten voin ujona ja kokemattomana löytää sellaisen kypsän naisen itselleni. Haluaisin pääasiassa seksisuhdetta mutta voihan siinä jotain muutakin olla kuin seksiä. Haluan siis päästä nauttimaan hyvästä ja estottomasta seksistä vanhemman naisen kanssa. En halua kuitenkaan että suhteesta tulee vakava.

Nyt tosiaan kaipaisin apua sen naisen löytämisessä kun mulle on vaikeaa ellei jopa mahdotonta mennä iskemään naisseuraa.

Helpointa olis löytää netinkautta. Eipä taida kukaan osata neuvoa miten tulisi toimia tämän asian suhteen. Onko tämä kokemattomuus sitten niin suuri rasite minkä ikäisten naisten kanssa hyvänsä? Mulle naisena oli suuri yllätys, että alle vuotiaat miehet tahtoo seksiseuraa yli nelikymppisistä naisista.

Olen sitten kysynyt, että miksi ihmeessä, niin vastaus on yleensäkin ollut tuo, että vanhempi nainen tietää mitä tahtoo, tuntee itsensä ja seksuaalisuutensa, osaa sen myös näyttää. Ja vielä yksi mielenkiintoinen pointti, vanhempi nainen on kuulema sängyssä paljon lämpimämpi ja hellempi, noiden nuorten miesten ikäiset naiset ovat kuulema kylmiä, itsekeskeisiä Että missäs päin tää nuori mies asustaa?

Tampereella asun mutta nyt vietän kesällä aikaa muualla päin Suomea. Asutko lähelläkään Tamperetta ja kiinnostaisiko vähän tutustua ja ehkä jossain vaiheessa auttaa minua tässä "ongelmassani"? Siis ettei toi oo mikään vitsi? Mikään poikien välinen vedonlyönti-juttu tms.? Anna mennä vaan 1. Voitaishan me tutustua jos sinäkin olet ihan tosissasi? Oisko vastapuoli aina halunnut nuoria?

Minkälainen suhde sulla oli äitisi kanssa? Sulla on ongelma yläpäässäskin. Hae kuule ihan ammattiapua. Sinä et näköjään tiedä sitä että ei kaikki ihmiset halua samoja asioita elämässä. Miksi kertoisin kenellekkään tarkemmin omasta elämästäni julkisella palstalla? Se voisi auttaa sua ongelmassasi kun avautuisit ammattiauttajalle.

Niitä ei täällä ole. No ei siitä ainakaan haittaa olisi jos tätä kautta sattuisin löytämään haluamaani seuraa. Sulla valittuna aivan väärä foorumi. Oletko hakenut asiaan ammattiapua? Terapeutteja lääkäripuolelta löytyy tohon ongelmaasi. Keneltä se on pois, jos minä ja hän vietämme hetkisen ehkä jopa kiihkeänkin yhdessä??? Onko näin, että vanhempi mies saa vapaasti paneskella nuoria neitosia, mutta vanhempi nainen ei missään tapauksessa saa "sekaantua" nuoreen mieheen?

Sulle 23 v, sähköpostiosoitteesi on tallessa: Toivottavasti et saa nyt mitään "häirikköviestejä", kun sen tänne julkisesti laitoit No siinä vasta ongelma! Toinen vastapuoli vanhaa ja toinen nuorta.

Taitaa pimeetä olla nyt vähän kateellinen. Miksi muuten huolestuisi aikuisesta miehestä? Miks ne fantasiat on sinulle niin vaikeita toteutta irl? Tämä taitaa olla "vanhemman naisen" kirjoittama. Ei kukaan mies oikeasti halua kurppaa. On ollut mullakin tuolla treffipalstalla profiili joskus ja nuoret miehenalut ottaneet kovasti yhteyttä. Vaikka ilmoitan kohteliaasti ettei kiinnosta niin kyllä kurppa tuntuu heistä aika kiinnostavalta. Sairasta se silti on 2. Kai niitä sitten on kurpannussijoitakin.

Kun on kerran homoja, eläimiinsekaantujia, pedofiilejä ja vaikka mitä pervoja. Missä menee kurpan raja? Minkä ikäisen miehen kanssa on sairasta rakastella? Miehellä menee kyky jossain vaiheessa.. Eikös kurppa ole lintu? Niissäkin on uros ja naaras. Eli väkisin miehestäkin tulee kurppa. Jos nainen on jossain vaiheessa kurppa joka on lintu, siis naaras-tai UROS niin väkisin myös mies on jossain vaiheessa kurppa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *