Suihinottoa suihinotto kiinnostaa

suihinottoa suihinotto kiinnostaa

Ihan veit sanat suustani,ajattelen precis samoin: Se on mun mielestä ihanaa kun saa tehdä mielihyvää rakastetulleen. Ja kiihotun siitä itsekkin. Rakastan kun mies nuolee minua ja imee klittaani. Itse pidän myös siitä kun otan miehen velton kalun suuhuni ja imen sen erektioon: Itse annan joskus armon käydä oikeudessa ja otan satsin suuhuni, en tosin kyllä erityisesti pidä koko nesteen mausta: En tiedä kun ei ole kokemusta siitä.

Vielä kun sitoo miehen kädet kiinni. Mutta en kyllä ota satsia suuhuni, vaa varotus tulee aina juuri ennen että ehdin vetää pään pois. No en nyt varsinaisesti pidä, mutta kyllä sen saatan tehdä On tosi kiihottavaa nähdä miten mieheni nauttii käsittelystäni.. Sitä paitsi sehän maistuukin aivan ihanalle huom kun mies muistaa säännöllisesti käydä suihkussa Ja eihän sitä lastia tarvitse suuhun ottaa,jos ei siitä pidä..

Mielummin otan ku vastaanotan.. En oo vielä oppinut sitä nauttimisen jaloa taitoa: Kylläpidän, sekä antaa että ottaa, minusta on mukavaa kun siinä huomaa niin helposti missä vaiheessa nainen on menossa, ja kun kielen tunto on niin tarkka voipi vähän säädellä painetta, tälläinen ilkiö kun olen, niin voi helposti härnätä vähän aikaa..

Ei puremista eikä imemistä missään nimessä. Jos neuvotte toisia ihmisiä seksissä, niin pilaatte sen kokonaan. Parhaiten homma hoituu kun 2 aloittelijaa tutustuu toistensa kehoon ihan "testi"mielellä Minä ja kumppanini meneteimme sen yhtä aikaa. Kysy suoraan mieheltä mitä hän haluaa" Ei halua enää mitään Tosi outoa lukea näitä, mutta jokainen tosiaan tyylillään. Eihän se ole sanottua että mistä miehet kiihottuu. Voisin kuvitella että oma innokkuus kokee kolahduksen jos toinen huohottaa kuin pahassakin pumppu-leffassa.

Ylipäätään tuo pornoteollisuuden luoman harhakuvain tuominen omaan makuukamariin on enemmän koomista kuin kiihottavaa. Luonnollinen nainen, omat äänet, avoimuus ja siihen se luottamus tuttuun kumppaniin tekevät paljon enemmän kuin joku limainen lutkutus baarin vessassa.

Old school on tatuoinneissakin muotia - miksei seksissä? Kukas tuolla alussa suosittelikaan partavettä - no ehkäpä - mutta ainakin spraydödö kirvelee niin maan..

Kommentoi mieshlö eli mä. Kansalaistaidoissa pitäisi olla aina video, jossa näytetään selkeästi nuo kaikki kohdat! Joo, mäkin aina kun annan suuseksiä naiselle, ni laitan siihen elmukelmua väliin, ettei mikään erite tartu. Mitkä hemmetin teiniohjeet nämä oli Tosinaiset harjoittelevat oksurefleksin poistumista yksin kotona, kunnes lopulta yli senttisetkin menevät tyveä myöten. Ja spermahan maistuu hyvältä ok no ehkä ei krapulasperma ;. Otin spermat mieheltä suuhun. Tuli oksennusreflekti, joten sylkäisin ne sitten miehen naamalle.

Ei kuulemma ollut niin hyvää Haluaisin niin paljon kokeilla suihinottoa Itse en haluaisi välttämättä sitä vastaanottaa, mutta toisinpäin se kuullostaa mukavalta. Olen katsonut myös monta ohjelmaa, lukenut paljon ja itseasiassa nähnytkin livenä: O mutta en ole kuitenkaan täysin varma, että haluaisinko sitten siinä itse tilanteessa spermoja suuhuni..

Sperman nieleminen lisää syöpä riskiä. Eli ei ole niin kovin terveellistä tavaraa. Vastaavat ohjeet suuseksin antamisesta naiselle, 10 vinkkiä: Kuka on sanonut, että sperma maistuu pahalle ja että suu pitäisi huuhdella suihinoton jälkeen?

Suihinotossahan juuri parasta on sperma! Itse käytän myös nielua suihintossa eikä mitään oksennusreaktiota ole koskaan tullut.

Toinen kummallisuus oli ääntely. Kun kalu on suussa, ääntely on aika vaikeaa. Ei siinä muu kuulu kuin lutkutus. Sperman makuun voi vaikuttaa. Tupakoimaton mies, joka syö monipuolisesti ja paljon hedelmiä maistuu paremmalta. Oikeasti hyvä vinkki naisille, jotka ottaa lastin suuhun: Maku poistuu ja spermakin häviää suusta, eikä tartu kiinni, niin kuin välillä voi käydä. Koskaan en ole pystynyt nielemään spermaa.

On se sentään niin ällöttävän makuista. Suihin muuten otan kyllä: Jos peniksen haju ällöttää, pese se ja laita häpykarvoitukseen muutama tippa partavettä. Katso miestä silmiin suuseksin aikana. Miehet kiihottuvat silmien kautta. Myös ääntely kiihottaa yleensä miestä. Ääniaallot tuottavat pientä värinää, joka hieroo terskan ihoa. Lisätunteita voi myös hakea mintulla ja ennen suuseksiä suussa pidettävällä jääpalalla.

Molemmat aiheuttavat kihelmöintiä peniksessä. Älä anna miehesi painaa päätäsi antaessasi suuseksiä, muuten oksennusrefleksi on taattu. Pään taaksepäin taivuttaminen suuseksin aikana vähentää refleksiä, koska nielun kulma pienenee nieluputken suoristuessa.

Jos mies laukeaa suuhusi, paina terska poskea vasten. Näin sperma menee posken kuoppaan. Huuhtele suu tai niele nopeasti, koska mitä kauemmin siemennestettä maistelet, sen voimakkaammalle se maistuu. Spermaa niellessä ei tarvitse huolehtia kaloreista. Yhdessä ejakulaatiossa on noin seitsemän kilokaloria, joka muodostuu suurimmaksi osaksi terveellisistä proteiineista. Kysy suoraan mieheltä mitä hän haluaa.

suihinottoa suihinotto kiinnostaa Oletko valmis eroamaan tämän asian takia? Olen katsonut myös monta ohjelmaa, lukenut paljon ja itseasiassa nähnytkin livenä: Samassa naisella on vastuuta miestä enemmän - jälkiläiset. Pimppi kosteana Varsinkin menkkojen jälkeiset hunajapäivät ovat nannaa. Sen lähemmäs naista ei voi päästä. Tosin kun tuo mies ei nuollut minun alpäätäni, niin lopetin suihinottamisen.

On tosi kiihottavaa nähdä miten mieheni nauttii käsittelystäni.. Sitä paitsi sehän maistuukin aivan ihanalle huom kun mies muistaa säännöllisesti käydä suihkussa Ja eihän sitä lastia tarvitse suuhun ottaa,jos ei siitä pidä.. Mielummin otan ku vastaanotan.. En oo vielä oppinut sitä nauttimisen jaloa taitoa: Kylläpidän, sekä antaa että ottaa, minusta on mukavaa kun siinä huomaa niin helposti missä vaiheessa nainen on menossa, ja kun kielen tunto on niin tarkka voipi vähän säädellä painetta, tälläinen ilkiö kun olen, niin voi helposti härnätä vähän aikaa..

Tosin liian kauaa ei parane härnätä, tahi tuo vaimo pillastuu ja siitä onkin sitten leikki kaukana.. Miehen härnääminen on lempipuuhaani Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Heh hee, no suihkunraikas "se": Minä en laukea yhdynnässä, vain joko suuseksillä tai erittäin herkällä kosketuksella. En voisi kuvitellakaan suhdetta miehen kanssa, joka ei pidä suuseksistä molemmin puolin. Mutta onneksi ei tarvitsekaan. En ole vielä koskaan tavannut miestä joka siitä ei olisi pitänyt.

Naisille tuo miesten alapää tuntuu olevan ongelma hyvinkin usein. En kyllä ymmärrä miksi. Ei seksimieltymykset ole objektiivisesti ymmärrettävissä. Elämän suuria tragedioita on se, että perusmies ja perusnainen eivät ole seksuaalisesti yhteensopivia, minka he monesti huomaavat vasta pitkän yhdessäolon jälkeen. Sitten alkaa katkeroituminen ja turha keskinäinen syyttely.

Enkä ymmärrä miksi juuri minun kommenttini alla asiaa ihmettelit, koska minulle se ei ole koskaan ollut ongelma. Paitsi ettei kyse ole huomaamisesta vaan myöntämisestä. Parisuhteessa se kuitenkin on iso juttu. Ihana ihminen, jonka kanssa seksi ei toimi, on ihan ihana ystävä mutta ei sen enempää. Kyllä miehesikin pitäisi tajuta, että jos kalu on päivän ollut housuissa niin se maistuu, suoraan sanottuna, p. Oletko miettinyt jotain makuöljyjä tms? Esimerkiksi mansikanmakuista öljyä niin ei ainakaan se ole sitten esteenä.

Tuntuu, että miehesi painostaa aikalailla sinua ottamaan suihin, sano hänelle että se tapahtuu sinun termeilläsi ja jos hänelle ei kelpaa tunkekoon mulkkunsa johonkin aivan muualle.

Sinä määräät miten suihinotto tapahtuu, jos miehelle ei kelpaa olkoon ilman. Itse miehenä voin sanoa, että itse en ainakaan edes nauttisi jos nainen ottaa ns.

Aloittaja on varmaan aika nuori tyttö. Pojan pitäisi olla vähemmän itsekäs, mutta osaako tuo, epäilen.. Ihan aikuisia ollaan molemmat. Itse 20, pian 21 ja mies Kyllä mies nyt tietää,että en suihinotosta juuri pidä ja lupasi ettei pakottamaan minua siihen rupea,jos en halua sitä tehdä.

On kyllä tyhmä mies jos ei tajua käydä peseytymässä ensin. Hän voisi lähestyä asiaa hienovaraisemmin eikä pakottaa. Pyytäisi sinua pussaamaan kalua ensin tai jotakin vastaavaa.

Itsekin inhoan suihinottoa, enimmäkseen siksi, että useimmiten muna haiskahtaa jotenkin likaiselle vaikka se olisi pesty? Eniten kuitenkin ehkä ärsyttää se, kun siinä menee niin tuhottomasti aikaa, paikat kipeytyy, suu kipeytyy Mies valittaa ettei voi ottaa naiselta suihin, enkä enää haluakaan hänen ottavan, kun ei se osaa.

Jos yrittääkin niin kaikki ilo menee kun joutuu pelkäämään kun on yleensä ihan liian kovakourainen. Ja on ihan törkeää väittää että nainen ei olisi jotenkin normaali tai hetero, jos ei nauti sellaisesta. Minua ällöttää jo se ulkonäkökin, nahka on oudon näköisillä rakkuloilla ja hyi ne verisuonet arrrrgggh! En ole miestä kuitenkaan nähnyt ikinä yhtä onnellista hymyä kasvoillaan kun vasta suihinoton jälkeen, se hymy on verraton. Jotkut ei ikinä ota suihin miehiltä, kun taas jotkut nauttii siitä.

Jostain olen kuullut legendaa että on olemassa myös miehiä jotka eivät pidä siitä että heiltä otettaisiin suihin. Ovatko he sitten homoja. No kyllä se naisenkin alapää haiskahtaa pesunkin jälkeen. Jos on neuroosi sukupuolielimiin, niin se on sitten ongelma. Jos penis on muka kamalan näköinen, niin kannattaisi ehkä korjata asennoitumista tai hakea vaikka apua ongelmiinsa.

En todellakaan ymmärrä tätä keskustelua! Ehkä olen sitten kapeakatseinen tai en ole ymmärtänyt kirjoitettujen viestien olevan provoja! Miehenä voisin ajatella ottaa suihin joltain nuorelta naiselta, jolta alapää olisi ajeltu posliiniksi. Mutta se karvapehko joka pullahtaa vaimon pikkareiden alta ei paljon yllytä sinne naamaansa tunkemaan! Omasta puolestani sanon, että tämä asia on mielettömän tärkeä ja osaltaan johti aikanaan seksin loppumiseen.

Silti teeskentelemään ja pakkotoimiin ei pidä ruveta. Pitää hyväksyä se, että onnistunut seksielämä on harvinainen, väliaikainen lahja, jota ei ole kaikille suotu. Mikä sen ihanampaa, kun saa tuottaa miehelle mielihyvää. Kun on ihana tuttu kumppani, mitä en hänen eteen tekisi. Hän on niin syötävän ihana: Mun mies ei tykkää että siltä otetaan suihin.

Ite kyl tykkäisin antaa toiselle hyvää. On ollut mansikanmakuista öljyä,mutta silti en oikein innosta koko touhu. Se vie multa halut,kun toinen alkaa kyselemään ottaisinko suihin tai nuolisinko edes vähän. Mies on onneksi melkein lopettanut kokonaan sen kyselemisen,kun tietää etten haluaisi.

Tykkäisin taas rajuista otteista ja ei kyseltäisi mitään vaan annettaisiin tulla, mutta en toisaalta pidä siitäkään,että heti tullaan sisälle ilman esileikkejä. Olen vaikea tapaus kiihottumisen suhteen. Siihen on omat konstinsa. Ei siinä mitään öljyjä tarvita, kun on luonnon puhdas, niin hyvältä maistuu.

Jos haluaa leikkiä, niin voihan sitä käyttää jotain aitoa eikä keinotekoisia öljyjä. Kannattaa miettiä, että onko tämä niin iso asia, että se ratkaisee parisuhteenne jatkumisen. Oletko valmis eroamaan tämän asian takia? Itse inhosin myös alussa miehelel suuseksin antamista.

Se oli aivan kamalaa ja inhosin sitä makua. Olen kuitenkin totutellut siihen, koska se tuntuu olevan miehille niin tärkeää.

Ei heti ole pakko ottaa suuseksissä lasteja loppuun asti, vaan alussa voit vaikka lipaista kerran pari ja pikkuhiljaa etenet asiassa oman haluamisesi mukaan. Sinun pitää sanoa miehelle, että tässä asiassa mennään sinun ehdoilla, ei hänen. Voit kokeilla laittaa kondomin päälle, jolloin maistat "vain" lateksin.

Voit myös käyttää makua lieventämään esim. Oksentamisen estämiseksi älä ota sitä suuhusi kokonaan, vaan keskity aluksi vain siihen "nuppiin". Voit aiheuttaa suurimman tuntemuksen miehelle kädelläsi eli laita toinen käsi vehkeen juureen, jolla teet ylösalas-liikettä. Tällöin vain lähinnä se yläosa jää sinun hoidettavaksi. Jos alkaa tuntua pahalta, lopeta ja jatkakaa sen jälkeen tavallisella seksillä. Voitte myös kokeilla asentoa, jossa saat itsekin nautintoa ja sitä kautta ehkä ei tarvitse keskittyä niin paljon siihen miehen pahaan makuun tms.

Tietenkin miehen pitää peseytyä ennen seksiä, se on itsestäänselvää. Tokaise vain miehelle, että hän käy pesulla sillä aikaa kun sinä valmistaudut. Kannattaa myös muistaa, että voi vaihdella myös eri asentoja eli suuseksi ei ole ainoa vaihtoehto vaihtelun saamiseksi. Jos parisuhde pysyy tällä tavalla mukavana ja mies uskollisena, niin minusta se on pieni vaiva totutella asiaan.

Suuseksiä ei tarvitse olla antamassa joka kerta, vaan uskoisin, että miehesi olisi ihan tyytyväinen, jos saisi esim. Voisitte kumpikin ottaa tavoitteeksi kehittyä paremmaksi suuseksin antajana: Ihmiselon ja seksin diversiteetti on suuri. Ymmärrän kyllä, että naisia ahdistaa suihinotto, ja jos miehellä on hivenenkin normaalia suurempi, niin oksennusrefleksi tulee helposti.

Sen voi muuten välttää sillä, että ohjaa miehen peniksen ikäänkuin kitalakeen päin, ns. Ei siis keskelle kurkkua. Tällä tekniikalla onnistuu yli senttisenkin käsittely ilman yökköreaktiota. Itselläni on ihana mies jota tapailen. Hassuinta tässä on ettemme vielä ole varsinaista yhdyntää harrastaneet, mutta molemminpuolista suuseksiä kyllä. Miehellä on melko kookas, mutta hän on aina todella puhdas ja siisti, ja joka kerta kun tapaamme, itse ehdotan saisinko antaa hänelle suuseksiä.

Ja eipä ole kieltäytynyt. Loppuun asti sen vien, kuten mieskin tekee minulle. Mies kyllä vaistoaa, pitääkö nainen oikeasti suihinotosta, ja saan olla iloinen siitä, että olen itse siitä aina pitänyt. Aiemmin joskus edellisen poikaystäväni kanssa suhteen alussa suuseksi ahdisti minuakin. Mies ikäänkuin puolipakotti siihen, enkä osannut tekniikkaa joten leukani meni kipeäksi ja suuhun sattui. Mies ei lauennut helposti, joten sekin oli syynä. Hän sanoikin ettei oikein koskaan ole pystynyt laukemaan pelkän suun avulla.

Nykyinen taas on herkkä kuin räjähde, nauttii, ja sanoi minulle juuri eilen: Minä itse aloitin suihin ottamaan peniksen ja kun huomasin, että toinen ei harrasta suusexiä, niin lopetin. Mies kuitenkin aina välillä muistuttaa minulle, että "et ole pitkään aikaan ottanut suihin" minä vastasin, että kuten et sinäkään ja mies yrittää änkyttää ettei kerkii jne Tuohan on loistava vastaus!

Ei kenenkään tarvitse antaa minkäänlaista seksiä vain yksipuolisesti. Myös silloin kun toinen tarjoaa suuseksiä ihan omaksikin nautinnokseen! Minusta seksi ei ole kaupankäyntiä. Eri ihmisillä on eri halut ja vastenmielisyydet, eivätkä ne painostamalla parane. Vaikka vaimoa suihinotto ällöttää, ei tulisi mieleenkään mennä nuolulakkoon.

No, minähän siitä nuolemisesta kiihotun melkein enemmän kuin vaimo En ala miehestäni erota suuseksin takia. On niitä pahempiakin syitä erota. Eiköhän siihen suuseksiin jotenkin totu,kun sitä ehkä vähän enemmän tulee tehtyä. Meillä ei ole, kun vasta vähän yli vuosi yhdessäoloa, että kyllä tätä aikaa riittää. Perheen perustamisenkin ehtii myöhemmin,kun vielä nuori olen. Mies vähän vanhempi ja kokemusta on.

Vaikee kun olet jo tehnyt sitä. Eri jos et olis koskaan suostunut. D itekki pellkäsin makua! Kyllähän siellä aina jotain tuoksuja on. Ihmisen luonnollisimmat tuoksut voi herättää jotain alkukantaisia reaktioita, joita ei ymmärrä, niin naisen ihanat tuoksut miehissä, kuin miehen tuoksut naisessa.

Jos se vaikka herättää kunnon himon, mutta jotenkin ei ole sinut asian kanssa ja se vetää sitten lukkoon ihan kunnolla niin asia tuntuu tämän jälkeen todella vasten mieliseltä. Itse nautin tuoksuista ja sen tuomasta huumasta todella paljon. No se olisi parasta,kun en koskaan olisi antanu mitään niin ei voisi pyytää lisää.

Piti sitä silloin muutaman kerran kokeilla miltä se tuntuu ja onko yhtään mun juttu,mutta selväksi on itselle tullut että ei. Ehkä siihen ajan kanssa tottuu tai miehelle pitää sanoa etten halua tehdä. Jos ei kelpaa niin olkoon ilman sitten. No, tietysti kerrot rehellisesti miehellesi mitä mieltä olet suihinotosta. Tuskin hän sinua ainakaan pakottaa tekemään sellaista!

Pakottaminen ja painostaminen omien etujen ajamiseksi ei ainakaan kuulu hyvään parisuhteeseen. Kerran vain yllätti minut täysin,kun suuhuni sen laittoi,mutta toiste ei ole niin tehnyt.

Hän välillä kyselee haluaisinko ottaa häneltä,mutta olen vastannut kieltävästi. Aina ei muutenkaan huvita ottaa,kun en ole sillä tuulella. Ehkä vähintään kerran kuukaudessa olen tehnyt,jos silloinkaan.

Miehessä ei muuten ole yhtään mitään vikaa. On huomaavainen ja ottaa minua paljon huomioon ja ollaan muutenkin aika samanlaisia luonteeltamme. Joo ei varmaan pakota. Ei minunkaan kaverini pakottanut, jätti vaan kokonaan ja syyksi kertoi kun en ota "sitä" suuhuni. Kaverisi käyttäytyi kaikin puolin suoraselkäisesti, rehellisesti ja kiitettävästi.

Puoliso on koeajalla, kunnes päätetään tehdä lapsia, jolloin palautusoikeutta ei enää ole. Pakottaminen on ihan eri juttu. Ei kai sitä tarvi olla niinkun koira toisen perspuolta nuolemassa!? Kai te nuolisitte omaannekin jos se olis fyysisesti mahdollista!!!!!????? Idiootti, nuoleeko edes koirat toistensa tavaroita, etenkään takaapäin? Kuka nyt muutenkaan on mitään takaapäinnuolennasta puhunut? Onhan se toki naiselle mieluisaa, mutta miehen takaapäin nuoleminen siis muun kuin anuksen on kokemukseni mukaan jopa hankalaa.

Kukin tavallaan ja mihinkään ei ole pakko suostua! Tuli hetki sitten miehelle annettua suuhoitoa ja ihan omasta toimesta ja lopetin,kun itse halusin. Mies oli tyytyväinen,vaikka en 3 minuuttia kauempaa tehnytkään: Mies kyllä pesi kalunsa ja laittoi vähän mansikanmakuista öljyä päälle,että voin aloittaa.

Homman jälkeen pesin suuni oikein kunnolla puhtaaksi. Minun ex teki joskus harvinaisen selväksi ettei ala tavaraani nuolemaan haju, maku, koirana olo!? Hän kuitenkin painosti ja aneli minua ottamaan häneltä suihin miltei päivittäin, koska se kuulemma kuuluu naisen tehtäviin! No, jonkin aikaan olin ihan täysin idiootti ja vietävissä, mutta onneksi parisuhteemme kariutui kylläkin ihan muista syistä.

Nykyisin minun on todella vaikeaa edes harkita ottamaan keneltäkään poskeen Se ällöttää ja saa minut voimaan pahoin - syynä kaiketi vanhat traumat. Nyt ei kyllä mitään vakituista suhdetta ole Nykyinen mieheni on ainut seksikumppanini jolta en ole halunnut ottaa suihin.

Aikaisemmissa suhteissa olen pitänyt siitä ja siitä tunteesta minkä suihin otto toiselle antaa. Mutta itselleni olen sen järkeillyt niin että tämä nykyinen mies on myös ainut jonka kanssa aloitin suhteen enimmäkseen järkisyistä enkä intohimosta tai palavasta rakkaudesta. No meillä on kuitenkin kaikki hyvin, voi tehdä niin paljon muutakin kuin ottaa suihin Mun mielestä suuseksi on olennainen osa seksielämää.

En voisi kuvitella olevani ilman suuseksiä. Vähän kuin joku sanoisi etten saisi enää ikinä kokea auringonlaskua, syödä suklaata tai nauttia vehnäolutta terassilla kesällä. Jos ei pidä suuseksistä niin kannattaa kertoa se toiselle aika aikaisessa vaiheessa Yleensä mieskään ei pidä pillun nuolemisesta, mutta jos siitä nainen pitää todella paljon ja mies rakastaa naistaan, niin varmasti nuolee. Seksissä ei pidä tehdä mitään itselleen vastenmielistä. Miehenä en kylläkään tiedä mitään parempaa kuin naisen nuoleminen.

Suuseksi nyt on kuitenkin kategoriassa normaali ja se ei aiheuta suuseksinantajalle minkäänlaista kipua. Minä sen sijaan nautin aivan suunnattomasti siitä että minä voin antaa naiselle sellaisen nautinnon mitä hän suuseksistä saa. En minä nyt suuseksin antamisesta erikoisesti välitä, mutta parisuhteessa nyt on tiettyjä velvollisuuksia joista eräs tärkeimmistä on mielestäni kumppanin hyvinvointi ja nautinto.

Ja antahaan se kieltämättä melkoista egon pönkitystä ku saa naisen orgasmiin kielellä. Joo, mutta kyllä minä siitä nautin melkein enemmän kuin vaimo. Pääsi lähelle ja tunsi pinnan yksityiskohdat paremmin kuin millään muulla tavalla. Jos totta puhutaan niin pitäisin tuollaista naista itsekkäänä omaan napaansa tuijottana.

No homma voisi olla ok jos hänkään ei suuseksiä halua. Mutta tässä tapauksessa sitä voitaisiin harjoitella. En oikeestaan naisena tiedä parempaa alkua rakastelulle, kuin saada ottaa miehen penis huulilleni ja maistella sitä, nähdä kuinka mies nauttii siitä. Pyytää sitten tulemaan sisään ja lopuksi vaikka laukeamaan suuhuni. Meitä naisia on moneksi. Edellä mainittu oli vain minun tapani tyydyttää mies. Tässä mieluisin tapa tyydyttää mies. En ihan oikeasti ymmärrä mikä siin suuseksin annossa voi olla niin kamalaa.

Siis se mieshän on aivan sun armoilla kun tärisee, huohottaa ja puhisee kun otat suihin. Kyllä se valta on suuseksin antajalla. No tietysti jos se on molemmilla ok, etkä sinäkään halua suuseksiä niin sen on sitten ok. Jos parisuhde on terveellä pohjalla niin luulisi että koet voimakasta mielihyvää siitä että sinä mahdollistat kumppanillesi taivaallisen nautinnon.

Voit sinä miehelle sanoa ettet välitä suuseksistä, mutta olisiko se niin vaikeaa välillä antaa kumppanille jotakin sellaista mitä hän haluaa ja mistä nauttii. Olet kuitenkin parisuhteessa jossa molemmilla osapuolilla on tiettyjä velvollisuuksia.

Ei kannata tehdä tuosta asiasta mitään isoa numeroa. Jos mies on järkevä niin ei hän sinulta ala suuseksiä vonkumaan, sen sijaan voit hänelle sitä joskus antaa ihan omaalotteisesti. Täten hän ymmärtää että sinä välität hänen nautinnostaan, ilman eri pyytelemisiä. Itse rakastan naisen nuolemista ja vaikken mulkun imemisestä niin välitäkkään, otan sen kuitenkin kohteliaisuudesta, ns. Jos nainen puoliväkisin hieman etovasti munaa lipittää niin pakko myöntää että omakin partnerin tyydyttämisen halu laskee aikamoisesti.

Samaa ihmettelen kuin muutkin; mikä siinä on niin vaikeaa? Mulle ei koskaan tulisi edes mieleen kieltäytyä suuseksin suorittamisesta, se on mukavaa kun mikä. Varsinkin menkkojen jälkeiset hunajapäivät ovat nannaa. Kun nainen näkee alastoman miehen tai vilahtavan peniksen, hänelle ei tule voimakasta halua tarttua kiinni.

Tuon oksennusrefleksin ja oikeanlaisen hengityksen oppii hallitsemaan harjoittelemalla, jolloin useimmat pystyvät yökkimättä nielaisemaan isommankin kalun juureen asti, jopa nopeasti peräkkäin toistuvina ahmaisuina.

Syväkurkkupano on ihan erilainen suihinotto kuin lälly terskan mussutus. Puistattaa kun kuuntelee miespuolisten ystävien juttuja suihinotoista ilman kortsua randompanojen kanssa. Ei mikään ihme että sukupuolitaudit leviävät nuoremman väen keskuudessa niinkuin, no, kuppa töölössä ennenkuin se sieltä lähti.

Miten näin arkinen aihe ylitti uutiskynnyksen? Älä opettele seksiä ohjekirja kädessä. Järkevintä on napata kullanmuru kainaloon ja lakanoihin..

HP-virus ei ole aina näkyvä pöpö, värkki voi näyttää siistiltä ulospäin, mutta olla hyvinkin kuorrutettuna viruksilla. Kondyloomamuotoisena se sitten vilkkuukin limakalvoilla. Onhan se naisille helppoa harrastaa turvaseksiä myös suihinotossa, mutta mitenkäs sitten kun mies tekee vastapalveluksen? Kuinka moni nainen tykkäisi tai edes suostuisi vastaanottamaan cunilingusta jonkun elmukelmun läpi? Voisi olla melkoinen moodkiller.. Joten, jos nainen olettaa mun menevän hänen alapäätään lipittelemään ja samalla riskeeraamaan tartunnan saamisen hän saa kyllä luvan ottaa suihin ilman mitään sadehuppua välissä..

Eikö aikuiset ihmiset muka sen vertaa tajua, että kävisivät säännöllisesti testeissä ja jos niin huono tuuri käy, että jotain tarttuvaa löytyy, pitää huolen siitä ettei anna sille taudille mahdollisuutta tarttua? Vähän kuin joku tuhkarokko. No, itse en ainakaan antaisi randompanon nuolla itseäni siis olen nainen ilman jotain suojaa. Ainakin sitä voi yrittää tehdä parhaansa sukupuolitautien välttelyssä.

Ei huvita saada mitään loppuelämän vitsauksia seksin takia. Esimerkiksi tuo HPV juuri on hyvin herkästi tarttuva, ja sellainen, mitä ei pysty hoitamaan pois. Immuunijärjestelmä joko tuhoaa sen ja kehittää immuniteetin sille kyseiselle virustyypille joskus vuosien päästä tai sitten ei jää loppuelämäksi elimistöön. Toki voi ajatella, että yleisterveyden kannalta on vaarallisempiakin tauteja, mutta tuskin sukupuolitaudeista mikään erityisesti mieltä ylentää.

Vielä tuosta testeissä käymisestä: Ei ole olemassa mitään kaikenkattavia sukupuolitautitestejä. Esimerkiksi juuri tuota HPV-virusta ei testata missään. Naisilla otetaan papa-näyte välillä gynellä, mutta se kertoo vain sen, onko elimistössä mahdollisesti oleva virus aiheuttanut solumuunnoksia.

Se ei siis sulje pois viruksen olemassaoloa. Viruksen aiheuttamissa sukupuolitaudeissa ikävä homma on myös se, että niitä ei noin vain voi hoitaa pois. Se on myöhäistä siis vinkua siinä kohtaa kun testeissä tulee positiivinen tulos. Testeihin turvautumisessa on myös se vika, että ne kertovat vain sen hetkisen tilanteen.

Itämisajaltaan pidempi sukupuolitauti voi jäädä huomaamatta, ja sitten luullaankin, että ollaan puhtaita ja painetaan paljaaltaan menemään. Eli siinä kohtaa kun tauti sitten ehkä myöhemmin huomataan, on jo voinut tartuttaa ties kuinka monta ihmistä, joille väitti olevansa tauditon kun on testeissäkin käynyt.

Kyllähän testeissä on ihan hyvä käydä säännöllisesti, mutta ei koko hommaa kannata niiden varaan jättää. Toinen asia on tekeekö nainen sen mielellään? Miehillä myös tekee hyvää pillun nuoleminen ja jotlut ovat hulluja siihen, pimpsa aina maistuu aina yleensä ihanalle.. Vaikka nainen toista kuvittelisi. Muiden kuulumisia asiasat kuulen mielelläni. No terve kaikille täältä ranskasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *